Huren of kamperen op Molecaten Park De Leemkule

Huren of kamperen in Hattem, Veluwe

Boek hier uw karakteristieke 2 tot 12 persoons bungalow in het bos op de Veluwe. Deze, vaak rietgedekte, bungalows bieden volop privacy. Huisdieren in enkele bungalows toegestaan.

Bekijk & boek

Op de camping van Molecaten Park De Leemkule staan vier sfeervolle houten pipowagens met een kleine veranda en alle ruimte rondom. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Houdt u van rondreizen per fiets of te voet en verblijft u dan graag op een camping voor één nacht (of twee)? Dan biedt de eenvoudig ingerichte trekkershut op De Leemkule uitkomst. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Kamperen op De Leemkule is kamperen midden in de natuur! Een zandbak of speeltoestel vinden uw kinderen altijd in de buurt van uw kampeerplek. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Op De Leemkule is er plek voor u en uw camper! U heeft het gemak van uw eigen camper en geniet van het comfort van onze goede faciliteiten. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek
Comfortplaats kamperen Molecaten Park De Leemkule 07

Houdt u ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op camping De Leemkule. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Met een seizoenplaats op Molecaten Park De Leemkule kampeert u het hele kampeerseizoen lang op een prachtige plek op de Veluwe. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek
Omgeving Molecaten parken Hattem Heerde 01 wandelen

Voor wie buitengewoon wil genieten van de omgeving en elkaar; kies voor een vaste staanplaats op Molecaten Park De Leemkule. Met een eigen tweede thuis geniet u maximaal van uw vrije tijd!

Meer info

Groepsaccommodatie De Christinahoeve is ideaal geschikt om een vakantie-, studie- of werkweek in groepsverband tot maximaal 100 personen door te brengen.

Bekijk & boek
2pers bungalow Petrea Molecaten Park De Leemkule 01

Nu direct weg? Vind hier uw last minute vakantie of weekendje weg naar Molecaten Park De Leemkule in de Veluwse bossen.

Bekijk & boek
Molecaten Park De Leemkule 05 buitenzwembad

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies uw vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met uw eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Molecaten logo

De Leemkule

Leemkuilen 6

8051 PW Hattem