Molecaten campings & vakantieparken in Zeeland

Op vakantie naar de kust, de Zeeuwse kust

Zeeland is cultuur en traditie in oude dorpen, maar bovenal zee- en strandplezier! De dagen van een vakantie in Zeeland vullen zich hier met luieren in strandpaviljoens, rennen over duintoppen en zwemmen in zee. Ultiem zijn de ‘Fun & Beachsports’. Wind, golven en strand zijn de perfecte combinatie voor kitesurfen, blokarten en golfsurfen. Durf jij het aan? Na een stranddag is het goed toeven in een strandtent met uitzicht over het wonderschone Zeeuwse strand.

Liefhebbers van een karakteristiek landschap zijn hier aan het juiste adres. De dijken met hoge bomen, de verborgen kreken en de oneindige landwegen met knotwilgen zijn een lust voor het oog. Neem als wandelaar of fietser de mooie paden door natuurgebieden Boswachterij Westerschouwen of Het Zwin. Vogelspotters moeten beslist naar Waterdunen of de zuidkant van Schouwen-Duiveland! Ook leuk; een dagje Middelburg, Neeltje Jans of over de grens naar het mondaine Knokke, het mooie Gent of het romantische Brugge. Verblijf op een camping of vakantiepark in Zeeland en ontdek het allemaal!

Molecaten campings en vakantieparken in Zeeland

Wijde Blick

Schouwen-Duiveland

Kom strandhoppen in Renesse, Zeeland! Bij Wijde Blick vind je fantastische familie-, natuur- en watersportstranden. Tussendoor een plons in ons zwembad of genieten in een Zeeuws dorpje is ook fijn. Huisdieren toegestaan.

Bekijk park

Waterdunen

Zeeuws-Vlaanderen

Prikkel je zintuigen en ervaar de vrijheid van Waterdunen! Je verblijft midden in een getijdenlandschap waar vele vogelsoorten zich nestelen en net als jij nieuwe energie komen opdoen. En ook het strand is heel dichtbij! Huisdieren toegestaan.

Bekijk park

Hoogduin

Zeeuws-Vlaanderen

De ligging direct achter het hoge duin is fantastisch! Vanaf de top overzie je het Zeeuwse boerenland, Cadzand (en Knokke iets verderop), Fun & Beachsports op het strand én onze strandslaaphuisjes! Huisdieren toegestaan.

Bekijk park