Molecaten Park Waterdunen

Camping en vakantiepark in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland

Ontdek het land van eb en vloed

Welkom op ons nieuwe vakantiepark en camping in Zeeuws-Vlaanderen! Molecaten Park Waterdunen in het gelijknamige natuurgebied is geopend. Tijdens je verblijf in één van de vakantiehuisjes, ingerichte tenten of op de duincamping ervaar je zeeën van tijd en ruimte. In het natuurgebied bepalen eb en vloed jouw uitzicht en dat verveelt geen moment! Spot de vele vogelsoorten die hier nestelen, foerageren en net als jij nieuwe energie komen opdoen. Ieder uur van de dag is het landschap met slikken en schorren hier weer anders. Boek je verblijf midden in dit getijdenlandschap en ervaar een unieke vakantie (kort of lekker lang) aan de kust. Speciaal voor wie een langere tijd in dit mooie natuurgebied wil kamperen, bieden we lange kampeerarrangementen. Prikkel je zintuigen en ervaar de vrijheid van Waterdunen!

Huisdieren zijn toegestaan op Molecaten Park Waterdunen. Honden worden niet toegelaten in het natuurgebied, maar wel in het gebied er buiten en op het strand!

Onze vakantietips

Kom jij genieten op ons nieuwe park aan de Zeeuwse kust? Ons park heeft een fantastische ligging, je zult het er heerlijk vinden. Bekijk snel de laatste beschikbaarheid en boek online. Tot snel!

Op de duincamping van Waterdunen is kamperen fantastisch en een echte natuurervaring. Maak je kampeervakantie lekker lang, want turen over het unieke landschap kan niet lang genoeg duren.

Je verblijft aan de rand van natuurgebied Waterdunen en de zee is dichtbij! Waterdunen is een fijne plek voor een wie een herfstwandeling over het strand wil combineren met uitstapjes naar de gezellige Belgische steden.

Reserveer uiterlijk 15 januari 2024 je vakantie(s) in 2024 en profiteer van 15% snelle beslissers korting! Wacht niet langer met het boeken voor volgend jaar. Niets zo fijn als een vakantie in het vooruitzicht!

Speciaal voor wie een langere tijd in dit mooie natuurgebied wil kamperen, bieden we lange kampeerarrangementen. Geniet van het altijd aanwezige geluid van de vele vogels en de ruisende zee!

Molecaten logo

Waterdunen

Waterdunen 1

4511 RT Breskens