Molecaten Park Waterdunen

Camping en vakantiepark in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland

Molecaten Park Waterdunen 16 vogels provincie zeeland

Ontdek het land van eb en vloed

Welkom op ons nieuwe vakantiepark en camping in Zeeuws-Vlaanderen! Molecaten Park Waterdunen in het gelijknamige natuurgebied opent haar deuren in het voorjaar van 2023. Tijdens je verblijf in één van de vakantiehuisjes, ingerichte tenten of op de duincamping ervaar je zeeën van tijd en ruimte. In het natuurgebied bepalen eb en vloed jouw uitzicht en dat verveelt geen moment! Spot de vele vogelsoorten die hier nestelen, foerageren en net als jij nieuwe energie komen opdoen. Ieder uur van de dag is het landschap met slikken en schorren hier weer anders. Boek je verblijf midden in dit getijdenlandschap en ervaar een unieke vakantie (kort of lekker lang) aan de kust. Prikkel je zintuigen en ervaar de vrijheid van Waterdunen!

Huisdieren zijn toegestaan op Molecaten Park Waterdunen. Honden worden niet toegelaten in het natuurgebied, maar wel in het gebied er buiten en op het strand!

Onze vakantietips

Het unieke 6 persoons vakantiehuisje Tureluur is perfect voor natuur- en strandliefhebbers. De huisjes staan verweven in het getijdenlandschap met duinen, valleien, slikken en schorren.

Onze glamping tenten staan in de duinvallei! Vanuit je ingerichte tent kijk je richting een kreek en is het gekwetter van vogels altijd goed te horen.

Van vakantie krijg je nooit genoeg! Maak daarom alvast vakantieplannen voor volgend jaar en profiteer tot 15 januari van 15% snelle beslissers korting.

Molecaten logo

Waterdunen

Waterdunen 1

4511 RT Breskens