U bent hier:  Home Waterdunen

NatuurVakantiepark Waterdunen

Daar waar eerst Molecaten Park Napoleon Hoeve lag.

Waterdunen (foto Reno Maenhout)Koningspaar bezoekt Waterdunen (19 mei 2015)Koningspaar bezoekt Waterdunen (19 mei 2015)Molecaten Park Napoleon Hoeve aan de Zeeuwse kust bij Breskens is sinds september 2012 gesloten, want we moesten én willen plaats maken voor dijkverzwaring, nieuwe natuur en een nieuw vakantiepark!

Inmiddels is het waterschap en de provincie Zeeland volop bezig met de realisatie van een verbrede duinenrij en het unieke natuur- en recreatiegebied 'Waterdunen'. Het duurt nog even maar dan ontvangen we u graag op ons nieuwe park NatuurVakantiepark Waterdunen met bijzondere verblijfsaccommodaties en duincamping!

Lees meer over project 'Waterdunen'.
 

Koningspaar bezoekt Waterdunen

Op 19 mei 2015 bezocht het Koningspaar tijdens het streekbezoek aan Zeeuws-Vlaanderen ook project Waterdunen. Zij spraken o.a. met de directeur van Molecaten dhr. C.F.J. Slager en luisterden aandachtig naar de uitleg over kustversterking, natuurherstel en recreatie. Het koningspaar was oprecht geinteresseerd en spraken hun bewondering uit voor de bijzondere samenwerking van Rijk, Provincie, Waterschap, Zeeuws Landschap en de enige private partij Molecaten.