Molecaten Park Waterdunen

Camping en vakantiepark in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland

Ontdek het land van eb en vloed

Ons nieuwe Molecaten Park Waterdunen in Zeeuws-Vlaanderen ligt pal aan het strand én midden in het unieke en gelijknamige natuurgebied waar vele vogelsoorten zich nestelen en net als jij nieuwe energie komen opdoen. Tijdens je verblijf in één van de vakantiehuisjes, ingerichte tenten of op de duincamping ervaar je zeeën van tijd en ruimte. In het natuurgebied bepalen eb en vloed jouw uitzicht en dat verveelt geen moment! Ieder uur van de dag is het landschap met slikken en schorren hier weer anders. Boek je verblijf midden in dit getijdenlandschap en ervaar een unieke vakantie (kort of lekker lang) aan de kust. Speciaal voor wie een langere tijd in dit mooie natuurgebied wil kamperen, bieden we lange kampeerarrangementen. Prikkel je zintuigen en ervaar de vrijheid van Waterdunen!

Huisdieren zijn op een deel van Molecaten Park Waterdunen toegestaan. Huisdieren worden niet toegelaten op de (schier)eilanden en in het natuurgebied, maar wel in het gebied erbuiten en op het strand!

Onze vakantietips

Kom jij genieten op ons nieuwe park aan de Zeeuwse kust? Ons park heeft een fantastische ligging, je zult het er heerlijk vinden. Bekijk snel de laatste beschikbaarheid en boek online. Tot snel!

In deze mooie voorzomer-maand is het maximaal genieten van het buiten zijn. Geniet van de vroege vogelgeluiden en de lange avonden met een drankje voor de caravan of op het terras van je huisje!

Zoek jij nog een vakantiehuisje, glamping tent of kampeerplek voor een fijne zomervakantie aan de Zeeuwse kust? Wacht niet veel langer met boeken. Bekijk snel onze laatste beschikbaarheid!

Onze luxe 5- to 6-persoons glamping tenten (met eigen badkamer) staan prachtig in de duinvallei! Vanuit je ingerichte tent is het gekwetter van vogels altijd goed te horen en ook de zee is dichtbij.

De maand september heeft vaak nog zomerse temperaturen voor ons in petto. Je kunt dus nog volop genieten van het buiten zijn. Wacht niet langer en boek de nazomer nu nog met 8% korting!

Molecaten logo

Waterdunen

Waterdunen 1

4511 RT Breskens