Animatie op Molecaten Park De Leemkule, Hattem

Een leuk programma met veel buiten- en bosactiviteiten!

Het animatieprogramma op Molecaten Park De Leemkule is gericht op jonge gezinnen. Er wordt van alles georganiseerd voor kinderen, maar ook voor het hele gezin. Leuke buiten- en bosactiviteiten die met of zonder het animatieteam worden georganiseerd. Samen leuke dingen doen staat centraal in het animatieprogramma op De Leemkule!

Animatie in corona-tijd

Lees hier onze animatie veiligheidsmaatregelen coronavirus >

  • Weekenden in de periode: 28 mei t/m 4 juli
  • Zomervakantie: 9 juli t/m 5 september
  • Herfstvakantie: 8 t/m 24 oktober
  • Sinterklaasweekend: 3 t/m 5 december
  • Kerstvakantie: 24 december t/m 9 januari 2022

Tijdens de vakantie organiseert ons animatieteam een gevarieerd programma voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. In dit programma staan activiteiten zoals knutselochtenden, minidisco's en verschillende sport & spel activiteiten. Vooraf inschrijven is verplicht. Vol=vol! Dit programma voldoet aan de corona maatregelen van de overheid en het RIVM. Ondanks alle noodzakelijke aanpassingen wordt het een super leuk programma!

Bekijk het dag-tot-dag programma
Foto Drumtastic

Het animatieprogramma in de zomervakantie heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. Bekijk snel wat, waar en wanneer!

Bekijk de highlights
Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 01

Knuffel-de-knuffel met Molly & Caatje

Héééél lang geleden kwamen er door een tornado twee kleine schildpadjes terecht bij Molecaten. De schildpadjes zijn nu groot en helemaal verknocht geraakt aan het leven op het Molecaten park. Ze willen nooit meer terug naar ‘Schildpaddenland’. Molly & Caatje doen graag een dansje en bij een spelletje of wedstrijd zijn zij de enthousiaste supporters. Kom naar de ‘Meet & Greet’ voor de mooiste knuffelfoto van de vakantie!

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 11

Natuurlijk genieten

De omgeving van ons Molecaten park is de moeite waard om ontdekt te worden! Doe mee met de professioneel begeleide natuurexcursies van ons animatieprogramma of ga zelf op ontdekking in de natuur met behulp van de ‘Natuurlijk genieten’ omgevingsgids. Deze ligt bij de receptie voor u klaar!

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 02

  • owh wat zijn ze leuk, onze Molly & Caatje!
  • klik hier voor alle kleurplaten: Molly als kunstenaar, voetballer, ...op de wc! Caatje als danseres, tennister, ...onder de douche... Kleur ze allemaal!
  • Super leuk: ons Molly & Caatje Memory spel.

Kleurplaten