Molecaten campings en vakantieparken op de Veluwe

Actie en avontuur op de Veluwe en in de IJsselvallei

De Veluwe herbergt misschien wel de meest afwisselende natuur van ons land. Zo sta je midden in het bos en zo sta je op een enorme stuifzandvlakte. Op de Veluwe kleuren de seizoenen van fris-groen naar heide-paars en goud-oranje! Minder bekend, maar verrassend mooi is de IJsselvallei en haar 7 Hanzesteden met fraaie kades en monumentale panden. Buiten de Hanzesteden zullen de prachtige uitzichten over de uiterwaarden je doen verrassen. Kinderen mee? Sporen zoeken in het bos, kanoën vanuit Hattem, een pretpark bezoeken of chocolade maken met een echte chocolatier; kies voor actie en avontuur op de Veluwe & IJsselvallei. Met een verblijf op een camping op de Veluwe ervaar je het allemaal!

Molecaten campings en vakantieparken op de Veluwe

Verscholen in het bos op een historische locatie aan de rand van Hattem ligt deze kleine groene camping. Een paradijsje voor de rustiek kampeerder. Zwemmen? Dat kan bij de grote zus: De Leemkule. Huisdieren toegestaan.

Bekijk park

De Leemkule

Veluwe

De karakteristieke boerderij (met restaurant!) aan de rand van het zwembad en speelveld is het sfeervolle ‘centrum’ van De Leemkule in Hattem. Ieder jaargetijde is hier fantastisch. Huisdieren toegestaan in vakantiehuisje type 6 pers. Hattem en 12 pers. Esdoorn.

Bekijk park

De Koerberg

Veluwe

Het aangrenzende ‘Zwolse bos’ en natuurgebied ‘De Renderklippen’ zijn hier dé grote trekpleisters. Ontdek de Veluwe met ook talloze avontuurlijke attracties voor kinderen. Bowlen en zwemmen kan op dit park in Heerde! Huisdieren toegestaan.

Bekijk park