Molecaten Park De Leemkule

Camping en vakantiepark in Hattem, Veluwe, Gelderland

Een oase op de Veluwe!

Molecaten Park De Leemkule ligt in de noordoostelijke punt van de Veluwe, tussen prachtige naald- en loofbossen, die worden bewoond door reeën en wilde zwijnen. Een sfeervol vakantiepark met vakantiehuisjes en mooie kampeervelden. Het park ademt, mede door de ligging nabij Landgoed Molecaten, een bijzondere en rustieke sfeer uit. Geniet tijdens je vakantie van het lekkere eten in het restaurant, de ongekende hoeveelheid fiets- en wandelmogelijkheden over de Veluwe en proef de gemoedelijke sfeer in de nabijgelegen Hanzesteden.

Het park biedt kleine en grote vakantiehuizen te midden van het Veluwse bos. Ook de ruime en autovrije kampeervelden met pipowagens, campinghutten, comfortplaatsen (ook voor lange kampeerarrangementen), seizoenplaatsen en vaste staanplaatsen worden omringd door prachtige bomen.

Huisdieren zijn op Molecaten Park De Leemkule toegestaan in vakantiehuisje type 6 pers. Hattem en 12 pers. Esdoorn. Niet toegestaan op de camping.

Onze vakantietips

Dat is een heel goed idee. Ons park heeft een fantastische ligging, je zult het er heerlijk vinden. Bekijk snel de laatste beschikbaarheid en boek online. Tot snel!

Kom deze zomer naar de Veluwe en geniet op ons park van het fijne zwembad, een gezellig restaurant en grote speeltuin. Ook worden leuke activiteiten georganiseerd!

Verwen jezelf met een vakantie of lang weekend in één van onze fijne vakantiehuisjes. Je vakantiehuisje staat op een prachtige open plek in het bos. De natuur aan je voeten!

Dan heb je het super luxe voor elkaar. Want op onze camping is er altijd wel een plekje voor jullie caravan of tent te vinden. Geniet van die vrijheid en flexibiliteit!

De maand september heeft vaak nog zomerse temperaturen voor ons in petto. Je kunt dus nog volop genieten van het buiten zijn. Verwen jezelf met een lange vakantie of (kampeer)weekendje weg.

Werken bij Molecaten Park De Leemkule

Vacatures in Hattem, Gelderland


Meld je direct aan voor een (bij)baan op ons park!
Molecaten logo

De Leemkule

Leemkuilen 6

8051 PW Hattem