Molecaten Park De Leemkule

Camping en vakantiepark in Hattem, Veluwe, Gelderland

Een oase op de Veluwe!

Molecaten Park De Leemkule ligt in de noordoostelijke punt van de Veluwe, tussen prachtige naald- en loofbossen, die worden bewoond door reeën en wilde zwijnen. Een sfeervol vakantiepark met vakantiehuisjes en mooie kampeervelden. Het park ademt, mede door de ligging nabij Landgoed Molecaten, een bijzondere en rustieke sfeer uit. Geniet tijdens je vakantie van het lekkere eten in het restaurant, de ongekende hoeveelheid fiets- en wandelmogelijkheden over de Veluwe en proef de gemoedelijke sfeer in de nabijgelegen Hanzesteden.

Het park biedt kleine en grote vakantiehuizen te midden van het Veluwse bos. Ook de ruime en autovrije kampeervelden met pipowagens, campinghutten, comfortplaatsen (ook voor lange kampeerarrangementen), seizoenplaatsen en vaste staanplaatsen worden omringd door prachtige bomen.

Huisdieren zijn op Molecaten Park De Leemkule toegestaan in vakantiehuisje type 6 pers. Hattem en 12 pers. Esdoorn. Niet toegestaan op de camping.

Onze vakantietips

Dat is een heel goed idee. Ons park heeft een fantastische ligging, je zult het er heerlijk vinden. Bekijk snel de laatste beschikbaarheid en boek online. Tot snel!

De meivakantie is de fijnste lentevakantie die er is! Ons animatieteam organiseert leuke activiteiten en buiten in de natuur is van alles te zien en te beleven. Kom huren of kamperen!

Zie de natuur ontwaken uit haar winterslaap met een mooie fietstocht door de omgeving. Bezoek een museum of stad in de buurt en sluit de dag af met een lekker drankje op het terras in het voorjaarszonnetje.

Zin om eropuit te gaan tijdens het lange weekend van Hemelvaart (8-13 mei) of Pinksteren (17-21 mei)? Huur een vakantiehuisje, ga de natuur in en maak er een heerlijke mini-vakantie van.

Zoek jij nog een vakantiehuisje, huurcaravan of kampeerplek voor een fijne zomervakantie in de natuur? Wacht niet langer en boek met 8% korting! Voor een onvergetelijke vakantie hoef je niet ver weg.

Werken bij Molecaten Park De Leemkule

Vacatures in Hattem, Gelderland


Wil je graag bij ons werken? Meld je direct aan voor een (bij)baan in 2024.
Molecaten logo

De Leemkule

Leemkuilen 6

8051 PW Hattem