U bent hier:  Home Kamperen

Kamperen

Campings op de meest geliefde plekjes in Nederland

Kamperen bij Molecaten campings en vakantieparkenKamperen bij Molecaten campings en vakantieparkenKamperen met uw huisdier

Lekker kamperen in eigen land? Molecaten heeft campings op de meest geliefde plekjes in Nederland! U vindt op onze campings volop sfeer en comfort. Heerlijk genieten van een welverdiende vakantie, de top voorzieningen en animatieprogramma's voor de kinderen. Molecaten heeft op en rond haar campings voor elk wat wils! Huisdier mee? Op een heel aantal campings van Molecaten zijn huisdieren van harte welkom (max. 2 per kampeerplaats).

Voordeelacties
 • 8% korting op uw 2019 vakantie(s) indien u na 15 januari 3 maanden vooruit reserveert
 • hoe langer u kampeert, des te voordeliger uw vakantie wordt
Lees meer >

Kamperen op een comfortplaats

Komt u met zijn tweeën of met kinderen kamperen bij Molecaten, dan verblijft u op mooie royale kampeerplekken. Op alle campings (uitgezonderd Landgoed Molecaten) kampeert u op comfortplaatsen en zijn u en uw partner en/of kinderen voorzien van alle gemakken als water, riool, elektra 10 ampère en CAI.
Op camping Landgoed Molecaten bieden wij kampeerplaatsen met óf zonder elektra 4-6 ampère en met óf zonder CAI. Op onze campings in Drenthe (Kuierpad en Het Landschap) bieden we naast comfortplaatsen ook basisplaatsen met 6 ampere elektra.

Luxe kamperen op een comfort-plus-kampeerplaats

Kamperen voor twee of kamperen met kinderen wordt wel erg aangenaam als u kiest voor een extra luxe kampeerplaats: de comfort-plus-kampeerplaats! Op uw kampeerplek staat een privé sanitaire unit voorzien van douche, toilet en wasbak. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet meer midden in de nacht naar het sanitairgebouw en wordt vooral kamperen met kinderen nog prettiger! De comfort-plus-kampeerplaats bieden wij u op camping Waterbos en Wijde Blick aan zee en camping Landgoed Ginkelduin in het bos.


Bekijk alle campings van Molecaten >

 

Groepskamperen, schoolkamp of werkweek

Ook voor een geslaagd familieweekend, uitje met de vereniging, schoolkamp of een werkweek met school kunt u prima op één van de Molecaten parken terecht. Voor de mogelijkheden neemt u contact op met de camping van uw keuze.
 

Kamperen in Molecaten kampeer cabin VlinderKamperen in een compleet ingerichte tent

Kamperen is nieuw voor u? Boek onze kampeer cabin Vlinder!

Iets huren met de sfeer van kamperen? Dan boekt u bij ons een kampeercabin. Niet slepen met eigen spullen en zelfs een vaatwasser en een toilet voor uzelf! En toch gezellig aan een leuk veldje. Kampeer cabins zijn te huur op: WaterbosRondeweibos, Wijde Blick, Hoogduin't HoutKuierpadDe KoerbergLandgoed Ginkelduin en Flevostrand.
 

Kamperen in een compleet ingerichte tent

Niets gaat boven authentiek kamperen! Wilt u graag kamperen, maar heeft u geen eigen kampeermiddel of wenst u net iets meer luxe in de tent? Huurt u dan een compleet ingerichte (luxe) tent op één van de Molecaten campings. U heeft de keus uit  sfeervol ingerichte Molecaten tenten en luxe ingerichte Safaritenten. Ingerichte tenten zijn te reserveren op: 't HoutHet LandschapKuierpadDe KoerbergLandgoed Ginkelduin, Flevostrand, Bosbad Hoeven en Waterbos.

Onderstaande kortingen worden in mindering gebracht op uw verblijfskosten zo gauw u gaat boeken. De kortingen zijn niet van toepassing op de lange kampeerarrangementen, deze zijn al heel voordelig!


Voordeelacties
 

Snelle beslissers
 • Reserveert u uw 2019 verblijf uiterlijk 15 januari 2019, dan ontvangt u 15% korting op:
  - de All-in verblijfskosten van een strandhuisje, bungalow, appartement, huurcaravan, chalet, kampeer cabin, ingerichte tent of trekkershut
  - het basiskampeertarief per nacht
 • Reserveert u uw 2019 verblijf na 15 januari 2019 en 3 maanden voor aankomst, dan ontvangt u 8% korting op:
  - de All-in verblijfskosten van een strandhuisje, bungalow, appartement, huurcaravan, chalet, kampeer cabin, ingerichte tent of trekkershut
  - het basiskampeertarief per nacht

Lange verblijven kamperen
Hoe langer u kampeert, des te voordeliger uw vakantie wordt
 • Kampeert u 7 nachten of langer dan ontvangt u 5% korting op het basiskampeertarief per nacht
 • Kampeert u 14 nachten of langer dan ontvangt u 10% korting op het basiskampeertarief per nacht
 • Kampeert u 21 nachten of langer dan ontvangt u 15% korting op het basiskampeertarief per nacht