Kamperen op een Molecaten camping

Campings op de meest geliefde plekjes in Nederland

Lekker kamperen in eigen land? Molecaten heeft campings op de meest geliefde plekjes in Nederland! U vindt op onze campings volop sfeer en comfort. Heerlijk genieten van een welverdiende vakantie, de top voorzieningen en animatie voor de kinderen. Molecaten heeft op en rond haar campings voor elk wat wils! Huisdier mee? Op bijna al onze campings zijn  huisdieren van harte welkom (max. 2 per kampeerplaats).

Kies hier uw manier van kamperen!

Komt u met zijn tweeën of met kinderen kamperen bij Molecaten, dan verblijft u op mooie royale kampeerplaatsen. Op alle campings (uitgezonderd Landgoed Molecaten) kampeert u op comfortplaatsen en zijn u en uw partner en/of kinderen voorzien van alle gemakken als water, riool, elektra 10 ampère en CAI.

Op camping Landgoed Molecaten bieden wij kampeerplaatsen met óf zonder elektra 4-6 ampère en met óf zonder CAI. Op onze campings in Drenthe (Kuierpad en Het Landschap) bieden we naast comfortplaatsen ook basisplaatsen met 6 ampere elektra.

Voordeelacties

Boek nu

Kamperen voor twee of kamperen met kinderen wordt wel erg aangenaam als u kiest voor een extra luxe kampeerplaats: de comfort-plus-kampeerplaats! Op uw kampeerplek staat een privé sanitaire unit voorzien van douche, toilet en wasbak. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet meer midden in de nacht naar het sanitairgebouw en wordt vooral kamperen met kinderen nog prettiger!

De comfort-plus-kampeerplaats zijn te reserveren op camping Waterbos en Wijde Blick aan zee en camping Landgoed Ginkelduin op de Utrechtse Heuvelrug.

Voordeelacties

Boek nu

Niets gaat boven authentiek kamperen! Wilt u graag kamperen, maar heeft u geen eigen kampeermiddel of wenst u net iets meer luxe in de tent? Huurt u dan een compleet ingerichte (luxe) tent op één van de Molecaten campings. U heeft de keus uit  sfeervol ingerichte Molecaten tenten en luxe ingerichte Safaritenten.

Ingerichte tenten zijn te reserveren op: 't HoutHet LandschapKuierpadDe KoerbergFlevostrand, Landgoed GinkelduinWaterbos en Bosbad Hoeven.

Voordeelacties

Boek nu

Back to basic, maar ook weer niet. Dat is onze luxe kampeer cabin! Een 5-persoons accommodatie waarbij u de sfeer van kamperen ervaart, maar wel over een eigen toilet en een complete keuken incl. vaatwasser beschikt én in fijne bedden slaapt.

De luxe 5-persoons kampeer cabins zijn te huur op: 't HoutKuierpadDe KoerbergFlevostrandLandgoed GinkelduinWaterbosRondeweibos en Hoogduin.

Voordeelacties

Boek nu

Groepskamperen, schoolkamp of werkweek

Ook voor een geslaagd familieweekend, uitje met de vereniging, schoolkamp of een werkweek met school kunt u prima op één van de Molecaten parken terecht. Voor de mogelijkheden neemt u contact op met de camping van uw keuze.