U bent hier:  Home Fotowedstrijd

Doe mee met de Molecaten fotowedstrijd!

Bent u een goede vakantie-fotograaf?
Maakt u tijdens uw vakantie geregeld sfeervolle foto’s met een professionele camera? Doe dan mee met de Molecaten fotowedstrijd en maak kans op leuke prijzen! Na beoordeling van uw inzending prijkt uw vakantiefoto volgend jaar wellicht op de cover van de Molecaten brochure of ziet u de foto’s terug op de website.

Hoe doet u mee aan de Molecaten fotowedstrijd 2017

  1. Stuur vóór 30 september 2017 uw vijf mooiste foto’s* in hoge resolutie per www.wetransfer.com o.v.v. Molecaten fotowedstrijd en uw naw-gegevens naar marketing@molecaten.nl.
    Dit mogen mooie portretfoto’s zijn, foto’s van uw ontbijt of bbq bij de accommodatie/op de kampeerplaats of foto’s van faciliteiten en activiteiten (op of buiten het Molecaten park).
  2. Gaat u voor dé coverfoto van de 2018 brochure; dan zijn wij op zoek naar een spetterend portret van een jongen of meisje tot ca. 12 jaar!
* De foto's zijn gemaakt tijdens een vakantie op een Molecaten camping of vakantiepark in de periode 1 oktober 2016 - 30 september 2017. Ook herfst- en winterfoto's maken kans!


Belangrijk!

  • Door deel te nemen aan deze fotowedstrijd geeft u Molecaten toestemming om de ingestuurde foto’s rechten vrij te gebruiken ter promotie van Molecaten ongeacht of het een prijswinnende foto is.
  • De winnaars ontvangen uiterlijk 30 november 2017 bericht.


Prijzen Molecaten fotowedstrijd 2017

1 x week vakantie
De inzender van de coverplaat  wint een week vakantie in een huuraccommodatie (m.u.v de strandhuisjes) op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf in een schoolvakantie is toegestaan.

10 x Weekendje weg
De mooiste tien inzendingen (excl. coverfoto) winnen een weekend- of midweekverblijf in een huuraccommodatie (m.u.v de strandhuisjes) op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf uitsluitend buiten de schoolvakanties.


Bekijk de fotowedstrijd winnaars 2016 >


Succes met het maken van uw selectie.

Wellicht prijkt uw foto volgend jaar op de cover van onze brochure!

Molecaten brochure covers 2012 t/m 2014Molecaten campings en vakantieparke - brochure 2016

Winnaar Fotowedstrijd 2016