U bent hier:  Home De Leemkule Animatie Highlights

Highlights animatieprogramma

Bekijk de highlights van het animatieprogramma op Molecaten Park De Leemkule

Highlights zomervakantie

Exacte data van de highlights volgen later.

Rogier de Avonturier
Rogier de Avonturier is een gek en energiek persoon. Van zijn avonturen discoshow tot voorstellingen met goochelen… Niks is hem te gek!

Techniekfabriek
Bij de Techniek Fabriek beleven kinderen van 5 tot 15 jaar techniek op stoere wijze. Construeer Downhill Racers, speel met tandwielen bij Mechanica of creëer een bijzondere kettingreactie.

Timmerfestijn
Gewapend met alle benodigde materialen gaan de kinderen aan de slag om een mooi bouwwerk te maken van hout. Timmeren met echte hamers en spijkers, schuren, vijlen en druk aan de gang met houtlijm.

Zeemeermin Hanna
Zeemeermin Hanna is een 'real life mermaid'. Dit betekent dat zij eruit ziet als een zeemeermin; elegant, sprookjesachtig en natuurlijk zwemt ze ook als een zeemeermin.

De Kluis
De Kluis is een komische, interactieve kindershow met veel technische hoogstandjes. Deze kindershow is erg leuk voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Schuimparty
Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Burgemeester van Buiten
Met het BeleefBuitenAtelier reist de Burgemeester van Buiten door het land om kinderen weer te laten genieten van ouderwets buitenspelen en daarnaast kunnen zij meedoen aan leuke workshops.

Bubble Balls
Bubble Ball is de nieuwste aanwinst op het gebied van sport en recreatie. Bestaande of nieuwe spellen krijgen een extra dimensie met de Bubble Ball.

Fun Workout met Sam
Sam is actief, enerverend, gezellig, hyper, communicatief, kindvriendelijk en vol passie in zijn activiteiten. De hyperactieve Sam weet zonder problemen de aandacht van de kids te krijgen. Maar dat niet alleen, ook de ouders krijgen een taak tijdens zijn workouts.

Springkussenspektakel/zeskamp
Een dag vol met springkussens waar iedereen lekker op los kan springen.

Huubtube
Vergeet downloaden en streamen, goochelaar Huub Cooijmans presenteert HuubTV. Een goochelshow waar het publiek kiest wat live wordt gezien; een vette goocheltruc, een knap staaltje jongleren, de bloopers of juist de uitleg.