U bent hier:  Home De Leemkule Animatie Highlights

Highlights animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Zondag 1 april 2018

Rogier de Avonturier
Rogier de Avonturier is een gek en energiek persoon. Van zijn avonturen discoshow tot voorstellingen met goochelen… Niks is hem te gek!

Donderdag 3 mei 2018

Tech Lab
Bij de Tech Lab beleven kinderen van 5 tot 15 jaar techniek op stoere wijze. Construeer Downhill Racers, speel met tandwielen bij Mechanica of creëer een bijzondere kettingreactie.

Zondag 20 mei 2018

Timmerfestijn
Gewapend met alle benodigde materialen gaan de kinderen aan de slag om een mooi bouwwerk te maken van hout. Timmeren met echte hamers en spijkers, schuren, vijlen en druk aan de gang met houtlijm.

Zaterdag 14 juli 2018

Zeemeermin Hanna
Zeemeermin Hanna is een 'real life mermaid'. Dit betekent dat zij eruit ziet als een zeemeermin; elegant, sprookjesachtig en natuurlijk zwemt ze ook als een zeemeermin.

Woensdag 18 juli 2018

HuubTV
Vergeet downloaden en streamen, goochelaar Huub Cooijmans presenteert HuubTV. Een goochelshow waar het publiek kiest wat live wordt gezien; een vette goocheltruc, een knap staaltje jongleren, de bloopers of juist de uitleg.

Zaterdag 21 juli 2018

Burgemeester van Buiten
Met het BeleefBuitenAtelier reist de Burgemeester van Buiten door het land om kinderen weer te laten genieten van ouderwets buitenspelen en daarnaast kunnen zij meedoen aan leuke workshops.

Donderdag 2 augustus 2018

Kidz-DJ
Met een kinder/discoshow gevuld met muziek en een heleboel spelletjes, zorgt de Kidz-DJ voor een spetterend feest voor kinderen. Natuurlijk kunnen ook de ouders met de voetjes van de vloer!

Dinsdag 7 augustus 2018

Bubble Balls
Bubble Ball is de nieuwste aanwinst op het gebied van sport en recreatie. Bestaande of nieuwe spellen krijgen een extra dimensie met de Bubble Ball.

Donderdag 9 augustus 2018

Rogier de Avonturier
Rogier de Avonturier is een gek en energiek persoon. Van zijn avonturen discoshow tot voorstellingen met goochelen… Niks is hem te gek!

Zaterdag 11 augustus 2018

Schuimparty
Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Woensdag 15 augustus 2018

Springkussenspektakel/zeskamp
Een dag vol met springkussens waar iedereen lekker op los kan springen.

Dinsdag 21 augustus 2018

Anders met Sander
Een jeugdshow dat zich onderscheidt door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. Een gevarieerd en interactief programma waarin verbluffende goocheltrucs, buikspreken en een spetterende ballonnenfinale worden afgewisseld door leuke en herkenbare meezing-liedjes.