Voordeel bij Molecaten campings en vakantieparken

Korting voor snelle beslissers en leuke andere extra's!

Vakantie; daar krijgt gelukkig niemand ooit genoeg van. Bij Molecaten heeft u voor uw korte of lange vakantie grote keus uit campings en vakantieparken op de prachtigste locaties in Nederland en Hongarije.

Maak gebruik van de Molecaten voordeel- & win acties!

  • Plan uw vakantie(s) vooruit! Snelle beslissers profiteren namelijk van een fijne korting op de verblijfskosten (n.v.t. op lange kampeerarrangementen, seizoen(lig)plaatsen en vaste staanplaatsen).
  • Vakantie geboekt? Iedereen maakt kans op een gratis weekendje weg cadeau!
  • Te gast op een seizoenplaats of vaste staanplaats bij Molecaten? Dan krijgt u 50% korting op een knus winters tussendoortje!
  • Doe mee met de Molecaten fotowedstrijd en win leuke prijzen!

Lees hier alles over de Molecaten voordeelacties en extra's

Voordeelacties

Goed om te weten

  • De kortingen worden in mindering gebracht op uw verblijfskosten zo gauw u gaat boeken
  • Kampeerder (max. 3 weken)? De voordeelacties gelden in combinatie met elkaar; stapel uw voordeel!
  • De voordeelacties zijn niet van toepassing op lange kampeerarrangementen, seizoenplaatsen (camping of jachthaven), vaste staanplaatsen deze zijn al voordelig geprijsd.
  • Op alle reserveringen zijn de Molecaten en Recron-voorwaarden van toepassing.

Boek nu
6pers bungalow Buitengoed Molecaten Park De Leemkule 01

In 2020 verloten we 52 weekendjes weg* onder al onze gasten, dat betekent iedere week een winnaar! U hoeft hiervoor niets te doen. Of, nah ja, niets? Alleen een boeking maken voor een verblijf in 2020 dan. Vervolgens verloten we onder alle gasten - ook onder de lang kampeerders, seizoenplaats- en vaste staanplaatsgasten - per maand 4/5 weekendjes weg. De winnaars worden vermeld op onze nieuwspagina en ontvangen persoonlijk bericht.

* Gratis weekend- of midweekverblijf in de periode 26 oktober 2020 t/m 26 maart 2021, buiten de schoolvakantie en o.b.v. beschikbaarheid, in een 2-6 pers. bungalow, huurcaravan of chalet op Molecaten Park De Koerberg, De Leemkule, Landgoed Ginkelduin, Noordduinen, Wijde Blick (m.u.v. Hotelchalet) of Hoogduin (m.u.v. Strandhuisjes). Verblijf is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Te reserveren vanaf 6 weken voor aankomst.

Boek nu & maak kans
Molecaten winter in een bungalow in het bos 5

Al onze gasten met een vaste staanplaats of seizoen(lig)plaats bieden we 50% korting op de All-in verblijfskosten van een bungalow of chalet in de winterperiode (excl. kerst- en voorjaarsvakantie)!

Lees er alles over

Maakt u tijdens uw vakantie geregeld sfeervolle foto’s met een professionele camera? Doe dan mee met de Molecaten fotowedstrijd en maak kans op leuke prijzen! Na beoordeling van uw inzending prijkt uw vakantiefoto volgend jaar wellicht op de cover van de Molecaten brochure of ziet u de foto’s terug op de website.

Lees verder