Molecaten Park Flevostrand

Camping en vakantiepark in Biddinghuizen, Veluwemeer, Flevoland

(Ont)Spanning aan het Veluwemeer

Net achter de rietkragen van het Veluwemeer, tegenover Harderwijk, ligt Molecaten Park Flevostrand. Het Veluwemeer is een geweldige locatie voor de watersportliefhebber. Surfers, zeilers, vissers, zonaanbidders, iedereen geniet hier met volle teugen. Naast waterpret is er in de omgeving ook genoeg te beleven. Gezellig een dagje naar een attractiepark, de natuur verkennen of cultuur proeven in de voormalige Zuiderzeestad Elburg.

Flevostrand is opgedeeld in een strandcamping en een binnendijkse camping. Op de strandcamping kampeert u prachtig aan het water en is het genieten van het uitzicht over het water. Binnendijks verblijft u als kampeerder dichterbij de centrale faciliteiten. Aan u dus de keus! Liever iets ‘huren met de sfeer van kamperen’? Dat kan! Binnendijks verhuren we o.a. compleet ingerichte safaritenten, kampeer cabins en knusse chalets met veranda!

Huisdieren zijn op Molecaten Park Flevostrand toegestaan bij kamperen op speciale huisdiervelden en in bijna alle huuraccommodaties!

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Flevostrand! Kies voor een chalet, kampeer cabin, ingerichte tent, kampeerplaats...

Zeilen, kanoën, zwemmen, zonnen, pretpark Walibi bezoeken, lekker uit eten: kom kamperen op Flevostrand! Hier verveelt u zich geen moment.

Wij hebben de 'tent' al voor u opgezet! Geniet van het ultieme buitengevoel en de gezellige sfeer van onze camping in een kampeer cabin of ingerichte tent. Dat wordt een heerlijke vakantie!

Leg na een zeiltocht over het Veluwemeer aan in onze jachthaven. Voor een lekker drankje of hapje wandelt u in 5 minuten via de dijk naar restaurant Zuid Zoet Zout.

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Interesse in een vaste staanplaats op ons park? Bekijk hier alvast alle occasions, nieuwe modellen en beschikbare plaatsen. Het is iedere dag kijkdag, maar bel ons voordat u komt. Welkom!

Molecaten logo

Flevostrand

Strandweg 1

8256 RZ Biddinghuizen