Molecaten Park Hoogduin

Camping en vakantiepark in Cadzand, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland

Wind door je haren in bijna buitenland!

De ligging van Molecaten Park Hoogduin, direct achter het hoge duin, is fantastisch. Na een mooie klim het duin op, heeft u een geweldig panoramisch uitzicht over de camping, het Zeeuwse boerenland met bijzonder leuke dorpjes en het geweldige uitgestrekte strand dat tot de schoonste stranden van Nederland behoort! Hoogduin aan zee is voor iedereen een heerlijk vakantieadres. Voor kinderen zijn de duinen en het strand één groot speelparadijs, voor volwassenen is het dé plek voor relaxen, zonnen, wandelen, (kite)surfen... grenzeloos genieten!

Op Hoogduin kampeert u op fijne beschutte comfortplaatsen of huurt u een accommodatie met de sfeer van kamperen! De fraai vormgegeven kampeer cabins en chalets met veranda zijn perfect voor wie houdt van ‘gemak en comfort’. Voor een strandvakantie om écht nooit meer te vergeten, zijn er de unieke strandhuisjes op het strand! Tijdens uw verblijf heeft u een fenomenaal uitzicht op het strand, de zee en de fantastische luchten.

Huisdieren zijn op Molecaten Park Hoogduin toegestaan bij kamperen op speciale huisdiervelden en in bijna alle huuraccommodaties!

Onze vakantietips

Kom tot rust aan de kust. Verruil uw eigen huis voor een chalet achter de duinen en dichtbij zee. Juist nu is - als we ons allemaal houden aan de RIVM maatregelen - de zilte zeelucht heerlijk.

U hoeft niet ver weg voor een onvergetelijke tijd. Boek het Pinksterweekend (29 mei t/m 2 juni), want die is lekker lang. Vliegeren, tafeltennis, fietsen, er kan van alles op het park en in de omgeving!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen. Goed om te weten: onze zwembaden zijn weer open (voor kinderen t/m 12 jaar).

Pak uw kans en boek een strandhuisje op het strand van Zeeuws-Vlaanderen. Een goed boek, spelletjes en de vlieger mee... Hier vergeet u beslist voor even de tijd.
 

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Hoogduin! Kies voor een chalet, kampeer cabin, kampeerplaats...

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting!

Molecaten logo

Hoogduin

Zwartepolderweg 1

4506 HT Cadzand