Huisdier mee
Zoek & Boek - alle parken -

Reserveer nu je 2024 vakantie(s)!

8% korting op je vakantie? Boek 3 maanden vooruit!

Eerder bij ons geweest of gehoord hoe bijzonder leuk een vakantie op één van de Molecaten campings en vakantieparken is? Wacht dan niet langer met het reserveren van je vakantie(s) in 2024! Snelle beslissers worden beloond met een hele fijne korting.

Kom kamperen of huur een leuk huisje in 2024 op een Molecaten camping of vakantiepark!

Molecaten Park Noordduinen 01 chalet Morgenster

Bij Molecaten heb je voor een korte of lange vakantie keuze uit maar liefst achttien campings en vakantieparken in Nederland aan zee, water of in de bossen en één in Hongarije. Ieder park heeft haar eigen unieke sfeer en aanbod aan faciliteiten. Echt; bij Molecaten is geen park hetzelfde.

Bekijk alle parken
Winnaars fotowedstrijd 2021 03

Weet jij al in welke schoolvakanties je graag op vakantie wilt met je (klein)kinderen? Een paar dagen weg met Pasen, kamperen tijdens Hemelvaart, een fijn huisje in de zomer of lekker een weekje opladen tijdens de herfst/winter. Kies je vakantieperiode en de voorpret kan beginnen!

Schoolvakanties & feestdagen

Van een ingerichte tent, een chalet met fijne veranda tot een gezellig vakantiehuisje. Bij Molecaten vind je de leukste huuraccommodaties voor je vakantie! En misschien is er nog wel een luxe strandhuisje vrij?

Boek je vakantiehuisje

Niets zo leuk als overnachten in je eigen caravan, vouwwagen, camper of tent. Boek een camping aan zee, in het bos of aan het Veluwemeer en geniet van het gemoedelijke campingsfeertje.

Boek je kampeervakantie

Welkom op ons nieuwe vakantiepark en camping in Zeeuws-Vlaanderen! Tijdens je verblijf in één van de vakantiehuisjesingerichte tenten of op de duincamping ervaar je zeeën van tijd en ruimte. Prikkel je zintuigen en ervaar de vrijheid van Waterdunen. Huisdieren toegestaan.

Bekijk dit park

Wij begrijpen goed dat het leuk is om samen met je huisdier de vakanties door te brengen. Daarom zijn huisdieren op een groot aantal Molecaten parken van harte welkom! Verwen je huisdier met een weekendje weg of lange vakantie.

Op vakantie met je huisdier
Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 01

Een vakantie bij Molecaten betekent veel onvergetelijke momenten meemaken! Molly & Caatje en onze animatieteams dragen daar heel graag hun steentje aan bij door het organiseren van de allerleukste activiteiten.

Lees alles over onze animatie

Voordeelacties

Proef de sfeer bij Molecaten. Zo'n vakantie wil je toch ook in 2024?