U bent hier:  Home Pasen

Met Pasen op vakantie naar Molecaten

Uw bungalow, chalet of kampeerplaats voor het Paasweekend boekt u hier!
Eropuit met Pasen, wat een goed idee! Het lange Paasweekend is voor fervente kampeerders het startschot voor het seizoen. Al onze campings zijn dan weer geopend. Verblijft u met Pasen liever op een vakantiepark met bungalows, huurcaravans of chalets? Ook dan boekt u dit lange weekend weg bij Molecaten! Lekker naar een vakantiepark aan zee, in de bossen of aan het water. Maak uw keuze, boek online en kijk alvast uit naar uw lange Paas-weekend-weg.
Tip: Wacht niet op een last minute of aanbieding voor uw Paas-weekend-weg!
Boek nu Pasen bij Molecaten

Voordeelacties
  • snelle beslissers: reserveer uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% korting
Lees meer >

Alle vakantieparken en campings voor Pasen op een rij

Paasweekend 2017: vrijdag 14 april t/m dinsdag 18 april

Pasen in een bungalow op een Moelcaten vakantieparkVakantieparken met bungalows voor Pasen

Op zoek naar een mooie en luxe ingerichte bungalow of het ultieme strandhuisje? Dan bent u bij Molecaten aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod kleine en grote familiebungalows verspreid over heel Nederland en in Hongarije!


 

Pasen in een huurcaravan op een Molecaten campingPasen: huren met de sfeer van kamperen

Op bijna alle Molecaten parken vindt u verblijfsmogelijkheden als huurcaravans en chalets. Tijdens uw verblijf ervaart u het gemak van huren met de sfeer van kamperen!
Met Pasen kamperen op een Molecaten campingPasen: kamperen op een camping!

Heeft u een eigen caravan of tent? Kom dan lekker kamperen op één van de Molecaten campings in Nederland. Kies voor een Paasweekend aan zee, in de bossen of aan het water.

Proef de sfeer bij Molecaten; bekijk onze commercial en boek daarna snel uw lange Paasweekend!

Onderstaande kortingen gelden in combinatie met elkaar en worden in mindering gebracht op uw verblijfskosten zo gauw u gaat boeken.
 

Molecaten voordeelacties 2017

Snelle beslissers
Reserveert u uw 2017 verblijf na 15 januari 2017 en 3 maanden voor aankomst, dan ontvangt u 8% korting op de All-in verblijfskosten van een strandhuisje, bungalow, appartement, huurcaravan, chalet, kampeer cabin of ingerichte tent.

Lange verblijven huren
Onze all-in prijzen voor het huren van een bungalow, chalet, huurcaravan, kampeer cabin, ingerichte tent of appartement bestaan onder andere uit een tarief voor eindschoonmaak en bedlinnen.  
Verblijft u lekker lang (2 of 3 weken) bij Molecaten dan betaalt u deze kosten niet dubbel. Eenmaal ter plaatse is een extra schoonmaak of schoon bedlinnen natuurlijk te regelen (tegen betaling).