Molecaten Park Bosbad Hoeven

Camping en vakantiepark in Hoeven, West-Brabant, Noord-Brabant

Waterpret in Bourgondisch Brabant!

In de bosrijke omgeving van West-Brabant ligt ons park Bosbad Hoeven. Een fantastische camping met het spectaculaire Waterspeelpark Splesj (gratis toegang voor gasten) en binnenspeeltuin. Door het enorme aanbod aan faciliteiten en de gevarieerde omgeving is het de ideale vakantiebestemming (kort of lang) voor gezinnen met kleine kinderen én tieners! In het voor- en najaar is het voor rustzoekers een heerlijke uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door Bourgondisch Brabant.

Of u nu wilt genieten van een ruime huurcaravan, een luxe chalet, een compleet ingerichte tent of lekker wilt kamperen met uw eigen caravan, camper of tent; op Molecaten Park Bosbad Hoeven kan het allemaal. Altijd geniet u er van het gemoedelijke campingsfeertje en de verzorgde faciliteiten voor een ontspannen vakantie.

Huisdieren zijn niet toegestaan op Molecaten Park Bosbad Hoeven.

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Bosbad Hoeven! Kies voor een chalet, ingerichte tent, kampeerplaats...

Binnenkort op vakantie of weekendje weg? Bekijk hier de laatste beschikbaarheid op ons park - met waterspeelpark! - in het mooie en gezellige Brabant!

Ons sanitair is geopend! Hierdoor is kamperen weer voor iedereen mogelijk. Boek snel een kampeervakantie of weekendje weg op onze camping.

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Waterspeelpark Splesj is weer voor iedereen geopend. Alle attracties (m.u.v. de Sidewinder) zijn geopend. Het wordt een fantastische vakantie!

Interesse in een vaste staanplaats op ons park? Bekijk hier alvast alle occasions, nieuwe modellen en beschikbare plaatsen. Het is iedere dag kijkdag, maar bel ons voordat u komt. Welkom!

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting! Maak dus nu alvast plannen voor de nazomer, oktober, herfst...

Molecaten logo

Bosbad Hoeven

Oude Antwerpsepostbaan 81b

4741 SG Hoeven