Molecaten Park De Koerberg

Camping en vakantiepark in Heerde, Veluwe, Gelderland

De Veluwe aan uw voeten!

De ligging van camping en bungalowpark De Koerberg op de Veluwe is fantastisch! Het aangrenzende Zwolse bos, de natuur- en heidegebieden 'de Renderklippen' en 'de Dellen' en de Veluwe zijn dé grote trekpleisters. Ontdek de Veluwe - ook met talloze avontuurlijke attracties voor kinderen - en geniet bij terugkomst van de ruimte, rust en fijne faciliteiten op het park (o.a. bowlingbaan). En ja; er is een heel fijn buitenzwembad!

Molecaten Park De Koerberg is een heerlijk vakantieadres op de Veluwe met fijne kampeerplaatsen voor tenten en (sta)caravans. Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel, reserveert u dan onze kampeer cabin, ingerichte tent, luxe chalet of houten bungalow. Hoe, wanneer en hoelang u er ook verblijft; u geniet altijd van een bijzonder mooi plekje op een veld midden in het bos.

Huisdieren zijn op Molecaten Park De Koerberg toegestaan bij kamperen en in bijna alle huuraccommodaties!

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park De Koerberg! Kies voor een bungalow, chalet, kampeerplaats...

Er is zoveel leuks te ontdekken! Ga op avontuur in het Zwolse bos of bezoek de gezellige dorpjes in de buurt. Geniet bij terugkomst van de fijne faciliteiten op het park; 's avonds lekker uit eten en gezellig bowlen!

Even opladen in de wintertijd. Dat zouden we allemaal eens moeten doen. Kom bij ons lekker relaxen in een gezellig huisje, struin door de natuur en bezoek een mooie stad!

Breng de kerstdagen gezellig samen door met uw familie in het Veluwse bos! Twinkelende lichtjes in uw eigen vakantiehuisje is echt héél speciaal. Neemt u uw versiering mee? Wij regelen graag de boom voor u!

Interesse in een vaste staanplaats op ons park? Bekijk hier alvast alle occasions, nieuwe modellen en beschikbare plaatsen. Het is iedere dag kijkdag, maar bel ons voordat u komt. Welkom!

Boek uw 2021 vakantie(s) uiterlijk 15 januari 2021 en profiteer van 15% korting op: een mooi chalet met veranda, een heerlijke kampeer cabin, die prachtig gelegen kampeerplek... Welkom in 2021

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Molecaten logo

De Koerberg

Koerbergseweg 4-1

8181 LL Heerde