Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Camping en vakantiepark in Leersum, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht

Genieten in een vorstelijke omgeving!

Landgoed Ginkelduin is een sfeervol autoluw vakantiepark in een schitterend natuurgebied van bijna 95 hectare bos, heide en zandverstuivingen op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. U verblijft te midden van de 'Stichtse Lustwarande' met meer dan 100 vorstelijke buitenplaatsen met mooie tuinen en nabij het 'stilste plekje van Nederland'! Vanaf het park wandelt of fietst u zo de prachtige natuur in waar vogels het hoogste woord voeren en het landschap wordt opgesierd door kastelen.

De bungalows van Landgoed Ginkelduin staan prachtig verscholen in het bos. Leuk voor gasten met huisdieren: in enkele bungalows zijn huisdieren toegestaan! Het Landhuis is de perfecte plek voor een familiereünie. Op het park geen gebrek aan vermaak! Geniet van lekker uit eten, een avondje bowlen en de vele binnen- en buitenfaciliteiten voor kleine kinderen & tieners. Voor de kampeerders beschikt de camping over ruime, zonnige kampeervelden omringd door prachtige bomen. Ook zijn er mooie ingerichte tenten, kampeer cabins en chalets te huur.

Huisdieren zijn op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin toegestaan in enkele bungalows. Niet toegestaan op de camping.

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin! Kies voor een bungalow, chalet, ingerichte tent, kampeerplaats...

Vier uw vakantie op onze camping op de Utrechtse Heuvelrug. Er is zoveel leuks te ontdekken in de omgeving! Sluit de dag af op ons gezellige terras of neem een plons in ons fijne zwembad.

Dit is een heerlijke maand om te wandelen of te fietsen en vaak kan dat nog fijn in korte broek! Boek nu en kom genieten van een heerlijke nazomer!

September is de ideale kampeermaand voor rustzoekers en buitengenieters. Reserveer een voordelig september kampeerarrangement op onze camping en kom genieten van de nazomer!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting! Maak dus nu alvast plannen voor november, december of beleef een sfeervolle Kerst...

Molecaten logo

Landgoed Ginkelduin

Scherpenzeelseweg 53

3956 KD Leersum