Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Camping en vakantiepark in Leersum, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht

Genieten in een vorstelijke omgeving!

Landgoed Ginkelduin is een sfeervol autoluw vakantiepark in een schitterend natuurgebied van bijna 95 hectare bos, heide en zandverstuivingen op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Je verblijft te midden van de 'Stichtse Lustwarande' met meer dan 100 vorstelijke buitenplaatsen met mooie tuinen en nabij het 'stilste plekje van Nederland'! Vanaf het park wandel of fiets je zo de prachtige natuur in waar vogels het hoogste woord voeren en het landschap wordt opgesierd door kastelen.

De vakantiehuisjes van Landgoed Ginkelduin staan prachtig verscholen in het bos. Leuk voor gasten met huisdieren: in enkele vakantiehuisjes zijn huisdieren toegestaan! Het 34-persoons Landhuis is de perfecte plek voor een familiereünie. Op het park geen gebrek aan vermaak! Geniet van lekker uit eten, een avondje bowlen en de vele binnen- en buitenfaciliteiten voor kleine kinderen en tieners. Voor de kampeerders beschikt de camping over ruime, zonnige kampeervelden omringd door prachtige bomen. Ook zijn er mooie ingerichte tenten, kampeer cabins en chalets te huur.

Huisdieren zijn op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin toegestaan in enkele vakantiehuisjes. Niet toegestaan op de camping.

Onze vakantietips

Dat is een heel goed idee. Ons park heeft een fantastische ligging, je zult het er heerlijk vinden. Bekijk snel de laatste beschikbaarheid en boek online. Tot snel!

In deze mooie voorzomer-maand is het maximaal genieten van het buiten zijn. Geniet van de vroege vogelgeluiden en de lange avonden met een lekker drankje voor de caravan of op het terras van je vakantiehuisje!

Ons park ligt midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug! Kom hier voor bosavonturen, mountainbiken, dwalen door kastelen en waterpret op de grote glijbaan bij het zwembad!

Natuurliefhebbers, actievelingen en luxe kampeerders kijk eens in je agenda en maak tijd vrij voor een mini- of lange vakantie op de Utrechtse Heuvelrug. Hier beleef jij een onvergetelijke tijd!

Maak alvast vakantieplannen voor kamperen in de nazomer, een vakantiehuisje in de herfstvakantie of een winters tussendoortje. Je profiteert van 8% snelle beslissers korting als je 3 maanden vooruit reserveert!

Molecaten logo

Landgoed Ginkelduin

Scherpenzeelseweg 53

3956 KD Leersum