Molecaten campings en vakantieparken op de Zuid-Hollandse Eilanden

Struinen door het Voornes Duin

Eiland Voorne-Putten (tussen Rotterdam en Haringvliet) biedt volop mogelijkheden voor strandliefhebbers, actieve fietsers, wandelaars en watersporters. Natuurgenieter? Het Voornes Duin met de mooiste orchideeën, vogels en vlinders ligt aan je voeten! Op fietsafstand vind je tevens het Quackjeswater. In de zomermaanden zijn bij dit duinmeer de lepelaars de meest opvallende vogels. Kortom; het duin- en kustlandschap bij Rockanje is een unieke plek voor natuurliefhebbers, rustzoekers en strandgangers. Geniet van de zee die er constant ruist!

Molecaten campings en vakantieparken op de Zuid-Hollandse Eilanden

Waterbos

Zuid-Hollandse Eilanden

Het Voornes Duin en het strand zijn hier bij Rockanje hét speelparadijs voor kinderen. Al zijn de speeltuin en het zwembad op het park ook favoriet! In het voor- en najaar is Waterbos de plek voor rustzoekers. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk park

Rondeweibos

Zuid-Hollandse Eilanden

Een gezellig park aan zee met zwembad en ruim plaats voor vaste plaatsen in Rockanje. Al wandelend via het duinpad bereik je het mooie strand. In de schoolvakanties bruist het hier van activiteiten! Huisdieren toegestaan.

Bekijk park

Van Iterson

Zuid-Hollandse Eilanden

Je eigen ‘thuis’ aan zee; dat is Van Iterson! Hier geniet je van jullie tweede huis op loopafstand van zee, duin en het centrum van Rockanje. Kom kijken naar de vrije vaste plaatsen voor jouw eigen chalet en occasions. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk park