Molecaten Park Kuierpad

Camping en vakantiepark in Wezuperbrug, Drentse Hooglanden, Drenthe

Een paradijs voor avonturiers en durfals!

Het Dwingelderveld ten westen, de Hondsrug UNESCO Global Geopark ten oosten, authentieke Drentse brinkdorpen dichtbij en sportieve mogelijkheden overal; dit is Molecaten Park Kuierpad op de Drentse Hooglanden! Nergens anders in Drenthe vindt u een vakantiepark met zoveel spannende faciliteiten bij elkaar op Molecaten Outdoor Drenthe; klimpark, skibaan, wildwaterbaan, skatebaan.... Relaxen doet u op één van de zandstrandjes voor uw caravan of dobber heerlijk rond in een rubberbootje op één van de vijvers.

Op onze ruime kampeervelden (ook speciale éénoudergezinsvelden) met basis- en comfortplaatsen, vaste staanplaatsen en een diversiteit aan huuraccommodaties (luxe chalets, bungalows, ingerichte tenten en kampeer cabins), wordt u omringd door groen en staat u altijd in de buurt van één van de recreatievijvers, een speeltuin en sanitaire voorziening.

Huisdieren zijn op Molecaten Park Kuierpad toegestaan bij kamperen en in bijna alle huuraccommodaties!

Onze vakantietips

Zet de fietsen achterop uw auto, pak uw wandelschoenen in en boek - gewoon nu direct - een fijne bungalow of chalet en ontdek de Drentse Hooglanden! Want voordat u het weet is die frisgroene lente weer voorbij!

U hoeft niet ver weg voor een onvergetelijke tijd. Boek het Pinksterweekend (29 mei t/m 2 juni), want die is lekker lang. Fietsen, midgetgolf, zwemmen in de zwemvijver, er kan van alles op het park en in de omgeving!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen. Goed om te weten: onze zwembaden zijn weer open (voor kinderen t/m 12 jaar).

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Kuierpad! Kies voor een bungalow, chalet, ingerichte tent, kampeerplaats...

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting!

Molecaten logo

Kuierpad

Oranjekanaal Noordzijde 10

7853 TA Wezuperbrug