Molecaten Park Kuierpad

Camping en vakantiepark in Wezuperbrug, Drentse Hooglanden, Drenthe

Een paradijs voor avonturiers en durfals!

Het Dwingelderveld ten westen, de Hondsrug UNESCO Global Geopark ten oosten, authentieke Drentse brinkdorpen dichtbij en sportieve mogelijkheden overal; dit is Molecaten Park Kuierpad op de Drentse Hooglanden! Nergens anders in Drenthe vindt u een vakantiepark met zoveel spannende faciliteiten bij elkaar op Molecaten Outdoor Drenthe; klimpark, skibaan, wildwaterbaan, skatebaan.... Relaxen doet u op één van de zandstrandjes voor uw caravan of dobber heerlijk rond in een rubberbootje op één van de vijvers.

Op onze ruime kampeervelden (ook speciale éénoudergezinsvelden) met basis- en comfortplaatsen, vaste staanplaatsen en een diversiteit aan huuraccommodaties (luxe chalets, bungalows, ingerichte tenten en kampeer cabins), wordt u omringd door groen en staat u altijd in de buurt van één van de recreatievijvers, een speeltuin en sanitaire voorziening.

Huisdieren zijn op Molecaten Park Kuierpad toegestaan bij kamperen en in bijna alle huuraccommodaties!

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Kuierpad! Kies voor een bungalow, chalet, ingerichte tent, kampeerplaats...

Nergens in Drenthe vindt u een camping met zoveel spannende faciliteiten bij elkaar: klimpark, skibaan, wildwaterbaan, skatebaan… Relaxen doet u op één van de zandstrandjes voor uw caravan of tent.

Vanuit uw chalet of ingerichte tent loopt u zo de prachtige Drentse natuur in met bloeiende heide in augustus! Of stap op de fiets om de oer-Drentse hunebedden te spotten.

Dit is een heerlijke maand om te wandelen of te fietsen en vaak kan dat nog fijn in korte broek! Boek nu en kom genieten van een heerlijke nazomer!

September is de ideale kampeermaand voor rustzoekers en buitengenieters. Reserveer een voordelig september kampeerarrangement op onze camping en kom genieten van de nazomer!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting! Maak dus nu alvast plannen voor december of beleef een sfeervolle Kerst...

Molecaten logo

Kuierpad

Oranjekanaal Noordzijde 10

7853 TA Wezuperbrug