Molecaten Park Het Landschap

Camping en vakantiepark in Wateren, Drents-Friese Wold, Drenthe

Waar de natuur de ruimte heeft

Wauw wat een landschap! De ligging van Molecaten Park Het Landschap in het Nationaal Park Drents-Friese Wold is subliem. Dit Nationale Park is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Het is een ‘walhalla’ voor wandelaars en fietsers én een bijzonder ‘stoere’ bestemming voor kinderen die houden van buitenspelen! Zin in een vakantie in dit stukje Drenthe? Kom bij ons kamperen of iets huren!

Kampeerders met eigen caravan of tent verblijven op mooi aangelegde kampeervelden met veel groen en (speel)ruimte. Wel liefhebber van het campingsfeertje, maar geen eigen kampeermiddel? Reserveer dan één van onze prachtige chalets of ingerichte tenten op een ruim veld. Voor een familie of vrienden uitje is de 14-persoons bungalow een fijne plek om samen te komen. Echte liefhebbers van deze regio worden beslist blij van een vaste staanplaats met de uitgestrekte natuur om de hoek.

Huisdieren zijn op Molecaten Park Het Landschap toegestaan (m.u.v. de ingerichte Drenthe tent bij de zwemvijver).

Onze vakantietips

Zet de fietsen achterop uw auto, pak uw wandelschoenen in en boek - gewoon nu direct - een fijn chalet en ontdek het Drents-Friese Wold; een verrassend stukje Nederland! Want voordat u het weet is die frisgroene lente weer voorbij!

U hoeft niet ver weg voor een onvergetelijke tijd. Boek het Pinksterweekend (29 mei t/m 2 juni), want die is lekker lang. Fietsen, midgetgolf, zwemmen in de zwemvijver, er kan van alles op het park en in de omgeving!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen. Goed om te weten: onze zwembaden zijn weer open (voor kinderen t/m 12 jaar).

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Het Landschap! Kies voor een chalet, ingerichte tent, kampeerplaats...

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting!

Molecaten logo

Het Landschap

Schurerslaan 4

8438 SC Wateren