Molecaten Park Waterbos

Camping en vakantiepark in Rockanje, Zuid-Hollandse Eilanden, Zuid-Holland

Waar de zee de duinen kust!

Direct aan de duinen en op loopafstand van het geliefde en zeer kindvriendelijke strand van Rockanje ligt Molecaten Park Waterbos met kampeerplaatsen en leuke huuraccommodaties. Waterbos is in het voor- en najaar een ideale camping voor rustzoekers. Tijdens de zomervakanties beleven gezinnen met jonge kinderen hier een heerlijke tijd! Stap na een dagje strand op de fiets en ontdek de verrassende omgeving van Waterbos. Het gevarieerde duingebied van eiland Voorne-Putten wordt gerekend tot één van de mooiste natuurgebieden van Europa!

De kampeervelden zijn ruim en een aantal kampeerplaatsen hebben een privé sanitaire unit. Voor wie (nog) geen kampeerder is, biedt Waterbos talloze andere leuke verblijfsmogelijkheden, zoals luxe chalets met veranda, kampeer cabins en compleet ingerichte tenten. We verwelkomen graag lang kampeerders. Speciaal voor wie een langere tijd op deze mooie plek aan de duinen wil kamperen, bieden we lange kampeerarrangementen. Voor een vaste staanplaats aan zee kun je ook bij ons terecht! Kortom Waterbos biedt voor iedereen wel een passend vakantieverblijf.

Huisdieren zijn niet toegestaan op Molecaten Park Waterbos.

Onze vakantietips

Dat is een heel goed idee. Ons park heeft een fantastische ligging, je zult het er heerlijk vinden. Bekijk snel de laatste beschikbaarheid en boek online. Tot snel!

Zoek jij nog een huisje of kampeerplek voor een fijne (lange) zomervakantie? Wacht dan niet veel langer met boeken. Dit zijn onze laatste chalets, ingerichte tenten en kampeerplaatsen.

Bij aankomst staat de sfeervol ingerichte tent al voor je klaar; dat is toch een perfect begin van je vakantie! Onze tenten staan op een veld waar kinderen snel vriendjes maken en slapen doen jullie in echte bedden.

Is kamperen je lust en je leven? Dan is een lang kampeerarrangement echt iets voor jou! De arrangementen voor het najaar worden al volop geboekt. Wacht dus niet te lang en reserveer je plekje.

De maand september heeft vaak nog zomerse temperaturen voor ons in petto. Je kunt dus nog volop genieten van het buiten zijn. Verwen jezelf met een lange vakantie of (kampeer)weekendje weg.

Werken bij Molecaten Park Waterbos

Vacature in Rockanje, Zuid-Holland


Meld je direct aan voor een (bij)baan op ons park!
Molecaten logo

Waterbos

Duinrand 11

3235 CC Rockanje