Molecaten Park Waterbos

Camping en vakantiepark in Rockanje, Zuid-Hollandse Eilanden, Zuid-Holland

Waar de zee de duinen kust!

Direct aan de duinen en op loopafstand van het geliefde en zeer kindvriendelijke strand van Rockanje ligt Molecaten Park Waterbos met kampeerplaatsen en leuke huuraccommodaties. Waterbos is in het voor- en najaar een ideale camping voor rustzoekers. Tijdens de zomervakanties beleven gezinnen met jonge kinderen hier een heerlijke tijd! Stap na een dagje strand op de fiets en ontdek de verrassende omgeving van Waterbos. Het gevarieerde duingebied van eiland Voorne-Putten wordt gerekend tot één van de mooiste natuurgebieden van Europa!

De kampeervelden zijn ruim en een aantal kampeerplaatsen hebben een privé sanitaire unit. Voor wie (nog) geen kampeerder is, biedt Waterbos talloze andere leuke verblijfsmogelijkheden, zoals luxe chalets met veranda, kampeer cabins en compleet ingerichte tenten. Waterbos is ook geliefd bij seizoenkampeerders. Jaarlijks geven we enkele plekken uit als seizoenplaats. Voor een vaste staanplaats aan zee kunt u ook bij ons terecht! Kortom Waterbos biedt voor iedereen wel een passend vakantieverblijf.

Huisdieren zijn niet toegestaan op Molecaten Park Waterbos.

Onze vakantietips

Kom tot rust aan de kust. Verruil uw eigen huis voor een chalet of ingerichte tent achter de duinen en dichtbij zee. Juist nu is - als we ons allemaal houden aan de RIVM maatregelen - de zilte zeelucht heerlijk.

U hoeft niet ver weg voor een onvergetelijke tijd. Boek het Pinksterweekend (29 mei t/m 2 juni), want die is lekker lang. Vliegeren, fietsen, buitenspelen, er kan van alles op het park en in de omgeving!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen. Goed om te weten: onze zwembaden zijn weer open (voor kinderen t/m 12 jaar).

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Waterbos! Kies voor een chalet, ingerichte tent, kampeerplaats...

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting!

Molecaten logo

Waterbos

Duinrand 11

3235 CC Rockanje