Molecaten Park Landgoed Molecaten

Camping in Hattem, Veluwe, Gelderland

Tussen monumentale beuken en eiken!

Even ten zuiden van het vestingstadje Hattem, op de overgang van Veluwe-massief en IJsselvallei, ligt de kleine camping Landgoed Molecaten. De monumentale beuken en eiken en de ligging op het landgoed maken de camping uniek en een paradijs voor wie houdt van de rust en natuur. Om een kindervakantie onvergetelijk te maken is er in de zomer animatie. U wordt altijd hartelijk ontvangen door de beheerders Frans & Aafke!

Landgoed Molecaten biedt prachtige kampeerplaatsen voor kort- en seizoenkampeerders. Daarnaast zij er twee prachtige houten bungalows te huur! Voor wie een eigen soort van ‘Bos-Huus’ wenst zijn er de vaste staanplaatsen.

Huisdieren zijn op Molecaten Park Landgoed Molecaten toegestaan (m.u.v. bungalow Goudvink).

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Landgoed Molecaten! Kies voor een bungalow of kampeerplaats.

Verscholen in het bos ligt ons paradijsje voor de rustiek kampeerder! De kinderen leven zich uit tijdens een potje voetbal, verstoppertje of gaan op avontuur in het bos. De kindervakantie wordt écht onvergetelijk door de leuke activiteiten deze zomer!

Dit is een heerlijke maand om te wandelen of te fietsen en vaak kan dat nog fijn in korte broek! Boek nu en kom genieten van een heerlijke nazomer!

De nazomer is de ideale kampeerperiode voor rustzoekers en buitengenieters. Reserveer een voordelig nazomer kampeerarrangement op onze camping en kom genieten!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Molecaten logo

Landgoed Molecaten

Koeweg 1

8051 PM Hattem