Molecaten Park Rondeweibos

Camping en vakantiepark in Rockanje, Zuid-Hollandse Eilanden, Zuid-Holland

Voor een gezellige strandvakantie!

Molecaten Park Rondeweibos is een heerlijke plek voor liefhebbers van duin, strand en zee. Het park ligt namelijk direct achter het Noordzeestrand in het prachtige Voornes Duin. Na een dagje zonnen, vliegeren of zandkastelen bouwen op het strand, loopt u via een mooi duinpad terug naar Rondeweibos. Hier geniet u na van een heerlijke dag. Toch nog even zwemmen of tennissen kan natuurlijk ook!

Rondeweibos is een gezellige gezinscamping met ruim plaats voor vaste stacaravans/chalets (seizoensverlenging mogelijk) en met een kampeergedeelte voor kampeerders met eigen caravan of tent. Natuurlijk vindt u er ook leuke huuraccommodaties. Boek de vrolijk gekleurde kampeer cabin of één van onze luxe chalets met veranda. In de schoolvakanties bruist het op Rondeweibos van activiteiten en ervaart u er de ‘Rotterdamse’ gezelligheid. Buiten de schoolvakanties is er alle ruimte voor rustzoekers en kunt u heerlijk fietsen, wandelen of cultuur proeven in de omgeving.

Huisdieren zijn toegestaan op Molecaten Park Rondeweibos.

Onze vakantietips

Kom tot rust aan de kust. Verruil uw eigen huis voor een chalet of huurcaravan achter de duinen en dichtbij zee. Juist nu is - als we ons allemaal houden aan de RIVM maatregelen - de zilte zeelucht heerlijk.

U hoeft niet ver weg voor een onvergetelijke tijd. Boek het Pinksterweekend (29 mei t/m 2 juni), want die is lekker lang. Vliegeren, fietsen, jeu de boules, er kan van alles op het park en in de omgeving!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen. Goed om te weten: onze zwembaden zijn weer open (voor kinderen t/m 12 jaar).

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Rondeweibos! Kies voor een chalet, kampeer cabin, kampeerplaats...

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting!

Molecaten logo

Rondeweibos

Schapengorsedijk 19

3235 LA Rockanje