Nieuws van Molecaten

Hier lees je al het laatste Molecaten nieuws!

Uitreiking blauwe vlag

Voor het veertiende jaar op rij heeft Molecaten Jachthaven Flevostrand de Blauwe Vlag in ontvangst mogen nemen. Het team is enorm trots op deze internationale milieuonderscheiding!

Lees verder
Samenwerking OMISE Molecaten

Na een eerste succesvolle onbemande Shop op Molecaten Park Waterdunen, geopend voor de zomer van 2023, kondigen we met trots de verdere samenwerking met OMISE aan. In het eerste kwartaal van 2024 worden er nog eens 4 nieuwe onbemande Shops gerealiseerd.

Lees verder
Winnaars molecaten fotowedstrijd 2023 01

De winnaars zijn bekend

Wat was het lastig kiezen uit alle mooie inzendingen. Bekijk hier alle winnaars en doe in 2024 ook (weer) mee! Naar de winnaars!
Green Key 2024

Duurzaamheid staat bij Molecaten hoog in het vaandel, daarom zijn we trots op de behaalde gouden, zilveren en bronzen Green Key certificaten voor onze Molecaten parken!

Lees verder
Winnaar vaste gasten loterij 2023

Iedere zomervakantie verrast Molecaten op één van de parken een vaste staanplaats-gast met een super cadeau: het vaste staanplaats tarief voor het volgende jaar hoeft niet betaald te worden!

De winnaar van de ‘Vaste Gasten Loterij 2023’ is:

Lees verder
Molecaten PEC Zwolle Contract verlenging

We zijn zeer verheugd met de verlenging van het aflopende contract met PEC Zwolle. Daarmee blijven we ook volgend seizoen op het shirt van PEC Zwolle zichtbaar en gaan we samen terug de Eredivisie in!

Toen PEC Zwolle in 2012 promoveerde naar de Eredivisie stapte Molecaten al in, eerst als sponsor achterop het shirt en vanaf 2015 zes jaar als trotse hoofdsponsor van de club. Ook in het nieuwe seizoen in de Eredivisie zullen we op de achterkant, bovenaan het shirt te zien zijn.

Lees verder
Donatie aan Bio Vakantieoord

Molecaten gasten hebben Bio Vakantieoord verrast met een prachtige cheque van €10.000,-!
Deze donatie is gedaan door onze gasten met een recreatievoucher. In plaats van de waarde te gebruiken voor een verblijf bij Molecaten in 2021 of uitbetaald te krijgen, kozen zij ervoor de waarde te doneren aan Bio Vakantieoord. Bio Vakantieoord is deze gezinnen enorm dankbaar voor hun gulle gift!

Bio Vakantieoord is een vakantiepark bij Arnhem met 17 ruime en volledig aangepaste bungalows. Hier beleven kinderen met een handicap, de broertjes en zusjes maar natuurlijk ook de ouders een heerlijke vakantie. Om deze vakantiemogelijkheid betaalbaar te houden is hulp hard nodig.

Doneer ook