Nieuws van Molecaten

Hier lees je al het laatste Molecaten nieuws!

Green Key 2023 Uitreiking Molecaten

Duurzaamheid staat bij Molecaten hoog in het vaandel, daarom zijn we trots op de behaalde gouden en zilveren Green Key certificaten voor vijf Molecaten parken!

Lees verder
Winnaars fotowedstrijd 2022 00

De winnaars zijn bekend

Wat was het lastig kiezen uit alle mooie inzendingen. Bekijk hier alle winnaars en doe in 2023 ook (weer) mee!

Naar de winnaars!
Winnaar vaste gasten loterij 2022

Iedere zomervakantie verrast Molecaten op één van de parken een vaste staanplaats-gast met een super cadeau: het vaste staanplaats tarief voor het volgende jaar hoeft niet betaald te worden!

Op vrijdag 2 september was het zover! De winnaar van de ‘Vaste Gasten Loterij 2022’ is:

Lees verder
Terug op het shirt

Na afwezigheid van één seizoen, is Molecaten weer terug op het shirt van PEC Zwolle. De naam Molecaten campings en vakantieparken zal dit seizoen prijken op de bovenkant van de rug en is daarmee weer terug op de plek waar zij ooit bij de club begon in het seizoen 2012-2013.

Lees verder
Donatie aan Bio Vakantieoord

Molecaten gasten hebben Bio Vakantieoord verrast met een prachtige cheque van €10.000,-!
Deze donatie is gedaan door onze gasten met een recreatievoucher. In plaats van de waarde te gebruiken voor een verblijf bij Molecaten in 2021 of uitbetaald te krijgen, kozen zij ervoor de waarde te doneren aan Bio Vakantieoord. Bio Vakantieoord is deze gezinnen enorm dankbaar voor hun gulle gift!

Bio Vakantieoord is een vakantiepark bij Arnhem met 17 ruime en volledig aangepaste bungalows. Hier beleven kinderen met een handicap, de broertjes en zusjes maar natuurlijk ook de ouders een heerlijke vakantie. Om deze vakantiemogelijkheid betaalbaar te houden is hulp hard nodig.

Doneer ook