Huisdier mee
Zoek & Boek

Nieuws van Molecaten

Hier lees je al het laatste Molecaten nieuws!

Vandaag, 2 december 2021, draagt Provincie Zeeland de gronden voor het recreatiedeel van Waterdunen over aan recreatieonderneming Molecaten. In aanwezigheid van gedeputeerde Anita Pijpelink en Luke Slager van Molecaten is de grondoverdracht bij de notaris geregeld.

De recreatieondernemer wil zo snel als mogelijk starten met de bouw van het recreatiepark, dat bestaat uit een centrumgebouw, zo’n 200 campingplaatsen en de eerste fase van circa 75 huizen en 38 glamping tenten. ...

Lees verder
Winnaars fotowedstrijd 2021 00

De winnaars zijn bekend

Wat was het lastig kiezen uit alle mooie inzendingen. Bekijk hier alle winnaars en doe in 2022 ook (weer) mee!

Naar de winnaars!
winters tussendoortje stad

In 2021 verloten we 52 weekendjes weg onder al onze gasten, dat betekent iedere week een winnaar! De winnaars van de maand worden hieronder bekend gemaakt en ontvangen de vakantiecheque per post.

De winnaars van november zijn:

  1. Familie van Thor uit Maastricht
  2. Dhr. Poepjes uit Bolsward
  3. Dhr. Brandsma uit Leerdam
  4. Dhr. Hamacher uit Mönchengladbach, Duitsland

Zo maak je kans
Donatie aan Bio Vakantieoord

Molecaten gasten hebben Bio Vakantieoord verrast met een prachtige cheque van €10.000,-!
Deze donatie is gedaan door onze gasten met een recreatievoucher. In plaats van de waarde te gebruiken voor een verblijf bij Molecaten in 2021 of uitbetaald te krijgen, kozen zij ervoor de waarde te doneren aan Bio Vakantieoord. Bio Vakantieoord is deze gezinnen enorm dankbaar voor hun gulle gift!

Bio Vakantieoord is een vakantiepark bij Arnhem met 17 ruime en volledig aangepaste bungalows. Hier beleven kinderen met een handicap, de broertjes en zusjes maar natuurlijk ook de ouders een heerlijke vakantie. Om deze vakantiemogelijkheid betaalbaar te houden is hulp hard nodig.

Doneer ook
Winnaar vaste gasten loterij 2021

Iedere zomervakantie verrast Molecaten op één van de parken een vaste staanplaats-gast met een super cadeau: het vaste staanplaats tarief voor het volgende jaar hoeft niet betaald te worden!

Op maandag 30 augustus was het zover! De winnaar van de ‘Vaste Gasten Loterij 2021’ is:

Lees verder
Comfortplaats kamperen Molecaten Park Noordduinen 01

Duurzaamheid staat bij Molecaten hoog in het vaandel, daarom zijn we trots op de gouden en zilveren Green Key certificaten voor de eerste vijf Molecaten parken!

Lees verder
Molecaten Park Wijde Blick 02 camping

Flevostrand aan het Veluwemeer, Bosbad Hoeven met Waterspeelpark Splesj en Wijde Blick in Renesse behalen wederom de maximale score van vijf sterren bij de ANWB campinginspectie en mogen zich meten met de allerbeste kampeerterreinen!

Lees verder