U bent hier:  Home

Voor de allerleukste zomervakantie moet u naar Molecaten!

Boek nu uw bungalow, chalet, kampeer cabin of kampeerplaats voor de zomervakantie
Op zoek naar een bestemming voor de zomervakantie waar zowel u als uw (klein)kinderen zich goed kunnen vermaken? Bij Molecaten vindt u de leukste campings en vakantieparken voor de zomervakantie. Kies voor een camping /  vakantiepark aan zee, aan het Veluwemeer of dichtbij de mooiste natuurgebieden van Nederland in Friesland, Drenthe, Gelderland (Veluwe) en Utrecht.

Wacht niet te lang met het boeken van een bungalow, chalet, kampeer cabin of kampeerplaats voor de zomervakantie. Er is al volop geboekt voor de laatste twee weken juli en eerste twee weken augustus. Ook goed om te weten voor uw zomervakantie: Voetbalclinics | Animatie bij Molecaten | Huisdieren welkom | Parken met zwembad
Boek nu uw zomervakantie bij Molecaten

Reserveer uw 2018 vakantie uiterlijk 15 januari en profiteer van 15% 'Snelle beslissers' korting!
Lees meer over onze 'Snelle beslissers' korting en alle andere voordeelacties bij Molecaten.


Alle campings en vakantieparken voor de zomervakantie op een rij


Glamping bij Molecaten; boek de kampeer cabin Vlinder!Huren met de sfeer van kamperen

Op bijna alle Molecaten parken vindt u verblijfsmogelijkheden als ingerichte tenten, chalets en huurcaravans. Tijdens uw verblijf ervaart u het gemak van huren met de sfeer van kamperen! Tip: kampeer cabin Vlinder; heel comfortabel slapen en lekker luxe met vaatwasser en eigen toilet!
Boek nu uw zomervakantie bij Molecaten

Huurcaravan op camping Molecaten Park Rondeweibos in RockanjeZomervakantie: kamperen op een camping!

Heeft u een eigen caravan of tent? Kom dan lekker kamperen op één van de Molecaten campings in Nederland. Kies voor een zomervakantie aan zee, in de bossen of aan het water.
Boek nu uw zomervakantie bij Molecaten


Boek nu uw zomervakantie bij MolecatenZomervakantie: vakantieparken met bungalows

Op onze parken in Drenthe, Vechtdal Overijssel, op de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, in Zuid-Holland, Zeeland en in Hongarije vindt u de leukste kleine en grote familiebungalows voor een verblijf in de zomervakantie! Wilt u echt iets ultiems ervaren? Reserveer dan een 6-pers. Strandhuisje op Hoogduin!Proef de sfeer bij Molecaten en boek daarna uw zomervakantie in 5 stappen online!