U bent hier:  Home

Boek hier uw meivakantie in Nederland of Hongarije

De leukste meivakantie in een bungalow, chalet of op de camping boekt u bij Molecaten
De meivakantie is de fijnste lente-vakantie die er is! Lekker genieten van Koningsdag op 27 april en de natuur die steeds groener wordt. Als we geluk hebben wordt het zelfs zomerswarm in de meivakantie. Redenen genoeg dus om een vakantie in eigen land of naar Hongarije te boeken. Bij Molecaten vindt u de leukste campings en vakantieparken voor de meivakantie. Kies voor een camping /  vakantiepark aan zee, aan het Veluwemeer of dichtbij de mooiste natuurgebieden van Nederland of Hongarije.

Wacht niet te lang met het boeken van een bungalow, chalet, huurcaravan of camping voor de meivakantie. Er wordt al volop geboekt. Ook goed om te weten voor uw meivakantie: Animatie bij Molecaten | Huisdieren welkom | Parken met zwembad
Boek nu de meivakantie bij Molecaten

Reserveer uw 2018 vakantie uiterlijk 15 januari en profiteer van 15% 'Snelle beslissers' korting!
Lees meer over onze 'Snelle beslissers' korting en alle andere voordeelacties bij Molecaten.Alle campings en vakantieparken voor de meivakantie op een rij

Meivakantie 2017: 21 april t/m 1 mei


Meivakantie in een bungalow op een Molecaten vakantieparkMeivakantie: vakantieparken met bungalows

Op onze parken in Drenthe, Vechtdal Overijssel, op de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, in Zeeland en in Hongarije vindt u de leukste kleine en grote familiebungalows voor een verblijf in de meivakantie! Wilt u echt iets ultiems ervaren? Reserveer dan een 6-pers. Strandhuisje op Hoogduin!
Meivakantie | huren met de sfeer van kamperenMeivakantie: huren met de sfeer van kamperen

Op bijna alle Molecaten parken vindt u verblijfsmogelijkheden als ingerichte tenten, kampeer cabins, chalets en huurcaravans. Tijdens uw verblijf ervaart u het gemak van huren met de sfeer van kamperen!
 

Kamperen met de meivakantie op een Molecaten campingMeivakantie: kamperen op een camping!

Heeft u een eigen caravan of tent? Kom dan lekker kamperen op één van de Molecaten campings in Nederland. Kies voor een meivakantie aan zee, in de bossen of aan het water.
Proef de sfeer bij Molecaten; bekijk onze commercial en boek daarna snel uw meivakantie bij Molecaten!