Molecaten Park De Agnietenberg

Camping en vakantiepark in Zwolle, Vechtdal Overijssel, Overijssel

Vakantie tussen stad en boerenland

Molecaten Park De Agnietenberg ligt in een verrassend mooi natuurgebied aan de rand van Hanzestad Zwolle. Via het bos van de ‘Agnietenberg’, met oude bomen en mooie bospaden, bereikt u de entree van de camping. De ligging aan de meanderende Overijsselse Vecht en de Agnietenplas (een openbare zwemgelegenheid, geen eigendom van Molecaten) is uniek en geeft u direct dat fijne vakantiegevoel. Grenzeloos genieten noemen we dat!

Na een dagje winkelen en musea-bezoek in Zwolle of na een mooie fiets-/wandeltocht door Vechtdal Overijssel is het tijd voor ontspanning op de camping. Uw (sta)caravan, tent of camper krijgt plaats bij het water van de Agnietenplas of dichterbij de bosrand. Het uitzicht vanaf het kampeerveld aan de plas is echt prachtig! Voor meer gemak en comfort zijn er ook chalets met veranda aan de Agnietenplas en centraler op de camping te huur. Het Landhuis is een heerlijke plek om te verblijven met uw familie, vrienden of collega’s.

Huisdieren zijn op Molecaten Park De Agnietenberg toegestaan op alle kampeerplaatsen en bijna alle huuraccommodaties!

Onze vakantietips

Zet de fietsen achterop uw auto, pak uw wandelschoenen in en boek - gewoon nu direct - een fijn chalet en ontdek een verrassend mooi natuurgebied aan de rand van Hanzestad Zwolle! Want voordat u het weet is die frisgroene lente weer voorbij!

U hoeft niet ver weg voor een onvergetelijke tijd. Boek het Pinksterweekend (29 mei t/m 2 juni), want die is lekker lang. Fietsen, spelen in de speeltuin, op avontuur in de natuur, er kan van alles op het park en in de omgeving!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen. Goed om te weten: onze zwembaden zijn weer open (voor kinderen t/m 12 jaar).

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park De Agnietenberg! Kies voor een chalet, kampeerplaats of het landhuis!

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting!

Boek ons 18-persoons landhuis voor een onvergetelijke tijd met familie of vrienden. Dat wordt een heerlijk weekend!

Molecaten logo

De Agnietenberg

Haersterveerweg 27

8034 PJ Zwolle