Molecaten Park Noordduinen

Camping en vakantiepark in Katwijk aan Zee, Duin- en Bollenstreek, Zuid-Holland

Het uitgestrekte Noordzeestrand pal voor je deur

Tijdens je vakantie op Molecaten Park Noordduinen ben je slechts één duinenrij verwijderd van het uitgestrekte Noordzeestrand. Hoe heerlijk is dat! Een duik in zee is dus snel gedaan. Voor gezinnen met kinderen is Noordduinen een hele fijne vakantiebestemming; zwemmen (binnen- en buitenzwembad), spelen op een houten piratenschip of omhoog via de klimwand... het kan er allemaal! En met de attracties: Corpus, Duinrell, Madurodam, Space Expo, Sea Life en Archeon om de hoek kan een vakantie op Noordduinen nooit lang genoeg duren!

Noordduinen ligt aangenaam beschut in fraai begroeide duinen en is opgedeeld in velden voor toeristisch kamperen (ook voor lang kampeerders) en huuraccommodaties. Want... heb je geen eigen kampeermiddel, maar wil je wel genieten van dat fijne campingsfeertje? Reserveer dan één van onze comfortabele chalets met veranda! Of geniet in een 'Duinhuisje'-bungalow waar het voelt alsof je je midden in een duinlandschap bevindt! Goed om te weten, er zijn drie bungalows voor mindervaliden.

Huisdieren zijn niet toegestaan op Molecaten Park Noordduinen.

Onze vakantietips

Dat is een heel goed idee. Ons park heeft een fantastische ligging, je zult het er heerlijk vinden. Bekijk snel de laatste beschikbaarheid en boek online. Tot snel! 

De eerste schoolvakantie van het jaar is heerlijk voor een week, weekendje of midweek weg in een bungalow of chalet! Kom met je gezin fijn naar zee en zie de natuur uit haar winterslaap ontwaken.

Plan jullie vakantie(s) vooruit! Reserveer 3 maanden voor aankomst en profiteer van 8% snelle beslissers korting op schoolvakanties, feestdagen, weekendjes weg en nog veel meer.

Kleuren tot aan de horizon. De bloeiende bollenvelden zijn een lust voor het oog. Kies een bollenstreek en geniet van een vakantie tussen de bloeiende tulpenvelden! 

Kom genieten van Pasen met je lief, je vrienden of met je gezin. Het Paasweekend is lekker lang, waardoor het voelt als een echte mini-vakantie. 15 april is al snel, boek daarom nu je kampeerplaats of huisje!

Vind hier alle accommodaties op Molecaten Park Noordduinen! Kies voor een bungalow, chalet, kampeerplaats...

Molecaten logo

Noordduinen

Campingweg 1

2221 EW Katwijk aan Zee