Molecaten Park Noordduinen

Camping en vakantiepark in Katwijk aan Zee, Duin- en Bollenstreek, Zuid-Holland

Het uitgestrekte Noordzeestrand pal voor uw deur

Tijdens uw vakantie op Molecaten Park Noordduinen bent u slechts één duinenrij verwijderd van het uitgestrekte Noordzeestrand. Hoe heerlijk is dat! Een duik in zee is dus snel gedaan. Voor gezinnen met kinderen is Noordduinen een hele fijne vakantiebestemming; zwemmen (binnen- en buitenzwembad), spelen op een houten piratenschip of omhoog via de klimwand... het kan er allemaal! En met de attracties: Corpus, Duinrell, Madurodam, Space Expo, Sea Life en Archeon om de hoek kan een vakantie op Noordduinen nooit lang genoeg duren!

Noordduinen ligt aangenaam beschut in fraai begroeide duinen en is opgedeeld in velden voor toeristisch kamperen (ook voor lang kampeerders) en huuraccommodaties. Want... heeft u geen eigen kampeermiddel, maar wilt u wel genieten van dat fijne campingsfeertje? Reserveer dan één van onze comfortabele chalets met veranda! Of geniet in een 'Duinhuisje'-bungalow waar het voelt alsof u zich midden in een duinlandschap bevindt! Goed om te weten, er zijn drie bungalows voor mindervaliden.

Huisdieren zijn niet toegestaan op Molecaten Park Noordduinen.

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Noordduinen! Kies voor een bungalow, chalet, kampeerplaats...

Zoek niet verder! Ons park is een heerlijk vakantieadres. Voor kinderen zijn de duinen en het strand één groot speelparadijs en voor u is het dé plek voor relaxen, zonnen of een dagje cultuur snuiven in een historische stad in de buurt.

Zwemkleding, vlieger en de schep mee, want we gaan naar de zee! Vanuit uw caravan of tent staat u binnen no-time op het strand. Dat wordt een heerlijke kampeervakantie!

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting! Maak dus nu alvast plannen voor november, december of beleef een sfeervolle Kerst...

Molecaten logo

Noordduinen

Campingweg 1

2221 EW Katwijk aan Zee