Molecaten Park Noordduinen

Camping en vakantiepark in Katwijk aan Zee, Duin- en Bollenstreek, Zuid-Holland

Het uitgestrekte Noordzeestrand pal voor uw deur

Tijdens uw vakantie op Molecaten Park Noordduinen bent u slechts één duinenrij verwijderd van het uitgestrekte Noordzeestrand. Hoe heerlijk is dat! Een duik in zee is dus snel gedaan. Voor gezinnen met kinderen is Noordduinen een hele fijne vakantiebestemming; zwemmen (binnen- en buitenzwembad), spelen op een houten piratenschip of omhoog via de klimwand... het kan er allemaal! En met de attracties: Corpus, Duinrell, Madurodam, Space Expo, Sea Life en Archeon om de hoek kan een vakantie op Noordduinen nooit lang genoeg duren!

Noordduinen ligt aangenaam beschut in fraai begroeide duinen en is opgedeeld in velden voor toeristisch kamperen (ook voor lang kampeerders) en huuraccommodaties. Want... heeft u geen eigen kampeermiddel, maar wilt u wel genieten van dat fijne campingsfeertje? Reserveer dan één van onze comfortabele chalets met veranda! Of geniet in een 'Duinhuisje'-bungalow waar het voelt alsof u zich midden in een duinlandschap bevindt! Goed om te weten, er zijn drie bungalows voor mindervaliden.

Huisdieren zijn niet toegestaan op Molecaten Park Noordduinen.

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Noordduinen! Kies voor een bungalow, chalet, kampeerplaats...

Zoek niet verder! Ons park is een heerlijk vakantieadres aan zee. Sla ook zeker de omgeving niet over en geniet van een dagje cultuur in een historische stad in de buurt.

Even opladen in de wintertijd. Dat zouden we allemaal eens moeten doen. Kom bij ons lekker relaxen in een gezellig huisje, struinen door de duinen en bezoek een mooie stad!

Vier pakjesavond dit jaar aan zee en boek een onvergetelijk Sint-weekend! We hebben heel goed contact met de Pieten, dus afleveren van pakjes voor de deur is geen probleem!

Breng de kerstdagen gezellig samen door met uw familie aan zee! Twinkelende lichtjes in uw eigen vakantiehuisje is echt héél speciaal. Neemt u uw versiering mee? Wij regelen graag de boom voor u!

Boek uw 2021 vakantie(s) uiterlijk 15 januari 2021 en profiteer van 15% korting op: een mooie bungalow, dat heerlijke chalet met veranda, die prachtig gelegen kampeerplek... Welkom in 2021

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Molecaten logo

Noordduinen

Campingweg 1

2221 EW Katwijk aan Zee