Molecaten Park Legénd Estate

Vakantiepark in Légend, Hongarije, Nógrád

Vakantie op Hongaars platteland

De twintig bungalows van Legénd Estate in Hongarije liggen aan de voet van het Börzsöny gebergte, idyllisch verscholen in het Hongaarse heuvellandschap en op zo'n 45 minuten rijden van Boedapest. Tijdens uw verblijf in de bungalow, op het sfeervolle Hongaarse landgoed van ruim 200 hectare, geniet u van de rust, de ongerepte natuur en interessante stadjes. Tips voor dagjes uit in deze regio van Hongarije te over.

Voor wie niet weg wil is het goed toeven bij de bungalow. Lekker loom onder een boom met een goed boek en een glas Hongaarse wijn. Kinderen vermaken zich prima op het park. Zij hebben alle ruimte om te spelen en een heerlijk zwembad voor dagen waterpret! De prachtige vrijstaande bungalows zijn van alle gemakken voorzien. Buiten geniet u van een terras met een prachtig weids uitzicht en een eigen barbecue voor een gezellige zomeravond!

Huisdieren zijn op Molecaten Park Legénd Estate toegestaan in bungalowtype Hongarije.

Onze vakantietips

Vind hier alle vakantiehuizen op Molecaten Park Legénd Estate! Ook uw huisdier is welkom.

Boek uw 2021 vakantie(s) uiterlijk 15 januari 2021 en profiteer van 15% korting op: een mooie bungalow... Welkom in 2021

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Molecaten logo

Legénd Estate

Káldy tanya

2619 Légend