Molecaten Park Legénd Estate

Vakantiepark in Légend, Hongarije, Nógrád

Vakantie op Hongaars platteland

De twintig bungalows van Legénd Estate in Hongarije liggen aan de voet van het Börzsöny gebergte, idyllisch verscholen in het Hongaarse heuvellandschap en op zo'n 45 minuten rijden van Boedapest. Tijdens je verblijf in de bungalow, op het sfeervolle Hongaarse landgoed van ruim 200 hectare, geniet je van de rust, de ongerepte natuur en interessante stadjes. Tips voor dagjes uit in deze regio van Hongarije te over.

Voor wie niet weg wil is het goed toeven bij de bungalow. Lekker loom onder een boom met een goed boek en een glas Hongaarse wijn. Kinderen vermaken zich prima op het park. Zij hebben alle ruimte om te spelen en een heerlijk zwembad voor dagen waterpret! De prachtige vrijstaande bungalows zijn van alle gemakken voorzien. Buiten geniet je van een terras met een prachtig weids uitzicht en een eigen barbecue voor een gezellige zomeravond!

Huisdieren zijn op Molecaten Park Legénd Estate toegestaan in bungalowtype Hongarije.

Onze vakantietips

Binnenkort op vakantie of een lang weekend naar Boedapest? Ons park in Hongarije heeft een fantastische ligging, je zult het er heerlijk vinden. Bekijk snel de laatste beschikbaarheid en boek online. Tot snel!

Zin om naar het buitenland te gaan in de kerstvakantie? Boek ons kleine (witte) paradijsje in Hongarije, dichtbij de prachtige stad Boedapest. Twinkelende lichtjes in je eigen vakantiehuisje over de grens is echt héél speciaal.

Plannen aan het maken voor een Molecaten vakantie in 2022? Boek dan uiterlijk 15 januari 2022 en profiteer van 15% snelle beslissers korting op je lange vakantie, weekendje weg, midweekje tussendoor...

Vind hier alle vakantiehuizen op Molecaten Park Legénd Estate! Ook je huisdier is welkom.

Molecaten logo

Legénd Estate

Káldy tanya

2619 Légend