Molecaten camping, vakantiepark en jachthaven in Flevoland

Flevoland: een provincie opgebouwd uit het niets

Echt waar, zo is Flevoland ontstaan: een man-made land, dik vier meter onder zeeniveau, beschermd door kilometers dijk. Zodra je Flevoland binnenrijdt vallen de heldere lijnen, de lucht, de ruimte, de rust, het moderne je op. Dat kan niet missen. In het voorjaar worden daar knalgekleurde lijnen aan toegevoegd. De bollenvelden staan in bloei! Fiets- en wandelroutes leiden je langs de mooiste velden. Voor wie in een vakantie op zoek is naar: nieuwe natuur, erfgoed, landschapskunst, architectuur & design en water(sport) zit hier helemaal goed.

(Klein)Kinderen en tieners mee naar Flevoland?

Flevoland is ook dé provincie met de snelste achtbaan van de Benelux, waar je een boeing 747 van dichtbij kunt bekijken, de meest bijzonder vlinders in de grootste vlindertuin van ons land kunt spotten en... Bataviastad voor een dagje outlet-winkelen.

Molecaten camping en vakantiepark in Flevoland

Flevostrand

Veluwemeer

Met gezellig Harderwijk aan de overkant, Walibi om de hoek, restaurant met uitzicht over het water, jachthaven met zeilschool én bootverhuur, is er geen moment voor verveling. Vergeten we bijna het zwembad! Huisdieren toegestaan.

Bekijk park