In de omgeving van Molecaten Park Flevostrand, Biddinghuizen

Tips voor dagjes uit op nieuw en oud land

Een vakantie op Flevostrand is een vakantie boordevol ontspanning en avontuur op 'nieuw' en 'oud' land, op en in het water en in een attractiepark! Geniet van de afwisselende en typisch Hollandse omgeving: natuurlijk groen, weids polderlandschap, stranden achter prachtige dijken, steden met een rijk cultuurhistorische geschiedenis, gezellige terrasjes in pittoreske dorpjes en vele vermakelijke attracties.

Stap in de auto, op de fiets, doe je wandelschoenen of skeelers aan of zeil heerlijk weg! Het groene en waterrijke Flevoland biedt alles voor een welverdiende vakantie.

Het gezellige Harderwijk, Walibi Holland, Dolfinarium en de VOC replica Batavia liggen om de hoek!
Omgeving Molecaten Park Flevostrand 10 Walibi Holland

Het Dolfinarium en Walibi Holland (met de snelste, hoogste, langste én steilste achtbaan van de Benelux) liggen om de hoek!

Meer info
Omgeving Molecaten Park Flevostrand 06 wielrennen

Natuurlijk watersporten, maar ontdek te voet of per fiets ook de natuurlijke verschillen tussen polderland Flevoland en bos- en heidegebied Veluwe.

Meer info
Urk 1

Struin door de straten en steegjes van historisch Harderwijk, Urk en Elburg of neem een kijkje op de Batavia werf.

Meer info
Omgeving Molecaten Park Flevostrand 20 Veluwemeer

De mooist sauna’s van Nederland vind je ook dichtbij! Of geniet vanaf je visstekje van een prachtig uitzicht over het water.

Meer info
Omgeving Molecaten Park Flevostrand 23 zonsondergang Veluwemeer

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op Molecaten Park Flevostrand? Bekijk snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan.

Meer info