Molecaten Jachthaven Flevostrand aan het Veluwemeer bij Harderwijk

Ideale jachthaven voor tochten over de Randmeren en de binnenwateren van Flevoland

De jachthaven van Molecaten Park Flevostrand, vlakbij Harderwijk, is een moderne en met 'Blauwe vlag' gecertificeerde (milieuonderscheiding voor schone en veilige jachthaven en stranden) haven. De jachthaven bevindt zich nabij Harderwijk en heeft daarmee een perfecte centrale ligging in waterrijk Nederland. Geniet van zeiltochten over de uitgestrekte Randmeren met altijd de beschutting van het land en een gezellig voormalig Zuiderzeestadje in de buurt om aan te leggen. Terug in de jachthaven van Molecaten Park Flevostrand wacht je comfort, gezelligheid en vermaak! Bekijk de plattegrond.

De moderne jachthaven van Molecaten Park Flevostrand biedt ca. 850 ligplaatsen voor zowel zeil- en motorboten als voor jachten tot 20 meter lengte en met een diepgang van 2 meter. Voor je catamaran is er ruim plaats op het catamaranstrand.

De jachthaven van Molecaten Park Flevostrand is voor seizoensgasten en passanten de plezierigste jachthaven aan het Veluwemeer. Kom gerust eens langs om de ligplaatsen te bekijken. Een afspraak maken met onze havenmeester mag ook; bel 0320 - 288 480.

Prijslijst Jachthaven

Bel voor je ligplaats reservering
Molecaten Park Flevostrand 12 buitenzwembad

  • 850 ligplaatsen (optioneel met elektriciteit)
  • catamaranstrand, walplaatsen
  • sanitairgebouwen met toiletten, ruime (familie)douches, wascabines, kindersanitair, afwasgelegenheid en wasserette
  • tankstation
  • vuilwater-/bilgepomp
  • trailerhelling
  • botenkraan (tot 20 ton) - op afspraak, bel: 0320-288 480 -
  • winterberging
  • technisch onderhoud door Marine Technics
  • Jachtmakelaardij Schepenkring Randmeren

Verder maak je als gast in de jachthaven gebruik van de faciliteiten op Molecaten Park Flevostrand, zoals een binnen- en buitenzwembad en een fijn restaurant met terras! In de meest belangrijke schoolvakanties is er ook animatie. Bekijk alle faciliteiten op het park

Veelzijdig vaargebied

De ligging van de jachthaven aan het Veluwemeer en direct naast het Wolderwijd is ideaal voor tochten over de Randmeren. Ook de binnenwateren van Flevoland zijn de moeite waard. Bovendien steek je via sluis Lovink heel makkelijk binnendoor naar het Marker- en IJsselmeer. Houd je van snelheid? Het Veluwemeer heeft een speciaal afgebakend waterski- en snelvaargebied!

Nog geen eigen boot?

Bekijk ook het aanbod boten van Jachtmakelaardij Schepenkring Randmeren in onze jachthaven.