U bent hier:  Home Flevostrand Animatie Highlights

Highlights animatieprogramma

Bekijk de highlights van het animatieprogramma op Molecaten Park Flevostrand

Highlights zomervakantie

Exacte data van de highlights volgen later.

Schuimparty
Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

De Kluis
De Kluis is een komische, interactieve kindershow met veel technische hoogstandjes. Deze kindershow is erg leuk voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Timmerfestijn
Gewapend met alle benodigde materialen gaan de kinderen aan de slag om een mooi bouwwerk te maken van hout. Timmeren met echte hamers en spijkers, schuren, vijlen en druk aan de gang met houtlijm.

DJ Battle
De DJ-Battle is een creatieve en muzikale DJ-workshop voor iedereen die altijd al eens heeft willen ‘deejayen’.

Rogier de Avonturier
Rogier de Avonturier is een gek en energiek persoon. Van zijn avonturen discoshow tot voorstellingen met goochelen… Niks is hem te gek!

Burgemeester van Buiten
Met het BeleefBuitenAtelier reist de Burgemeester van Buiten door het land om kinderen weer te laten genieten van ouderwets buitenspelen en daarnaast kunnen zij meedoen aan leuke workshops.

Springkussenspektakel/zeskamp
Een dag vol met springkussens waar iedereen lekker op los kan springen.

Bubble Balls
Bubble Ball is de nieuwste aanwinst op het gebied van sport en recreatie. Bestaande of nieuwe spellen krijgen een extra dimensie met de Bubble Ball.

Marcel Kramer
Deze enthousiaste en veelzijdige muzikant voelt zich als een vis in het water op elk feest.

Fun Workout met Sam
Sam is actief, enerverend, gezellig, hyper, communicatief, kindvriendelijk en vol passie in zijn activiteiten. De hyperactieve Sam weet zonder problemen de aandacht van de kids te krijgen. Maar dat niet alleen, ook de ouders krijgen een taak tijdens zijn workouts.