Vaste staanplaats op Molecaten Park Flevostrand, Biddinghuizen

Buiten gewoon genieten aan het Veluwemeer

Molecaten Park Flevostrand is een heerlijke plek aan het water waar lekker lang verblijven écht genieten is. Met een vaste staanplaats kiest u voor genieten van het buitenleven, genieten van elkaar en indien u wenst, de gezelligheid van onze camping aan het Veluwemeer!

De aanwezigheid van de faciliteiten als zwembad, sfeervol restaurant en zeilschool maakt het tot een fijne plek voor iedereen! De animatie tijdens de schoolvakanties maakt het verblijf voor kleine kinderen en tieners nog leuker. Fervent fietsers en wandelaars hebben alle dagen kilometers fietspad tot hun beschikking liggen. En u zult merken dat u met een vaste staanplaats weer toekomt aan uw hobby's en rust. Het is goed toeven op een vaste staanplaats op Flevostrand aan het Veluwemeer!

Een ruime staanplaats bij het Veluwemeer

Een vaste staanplaats op Molecaten Park Flevostrand is een ruime plaats voorzien van aansluiting op 10-25 ampère elektra, water, riool en CAI. De keuze van chalet of stacaravan is aan u en net als thuis, kunt u ook uw vaste staanplaats naar eigen smaak inrichten (Molecaten hanteert wel enkele restricties).

Geïnteresseerd in een vaste staanplaats aan het Veluwemeer?

Prijsinformatie, occasions, tips & extra informatie vindt u op deze website. Wilt u graag persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden van een vaste staanplaats op Flevostrand aan het Veluwemeer? Neem gerust telefonisch contact op (tel. 0320 – 288 480), maak gebruik van ons contactformulier of kom langs! We laten u graag onze beschikbare vaste staanplaatsen zien. Welkom!

Uw huisdier is toegestaan bij een vaste staanplaats op Molecaten Park Flevostrand.