U bent hier:  Home Landgoed Ginkelduin In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

juni 2017

13 mei t/m 1 oktober 2017
Beeldenroute Grebbeinie, Renswoude

Stichting 14Karaats organiseert vanaf 13 mei tot en met 1 oktober 2017 een tijdelijke Beeldenroute in het afwisselende landschap van het Grebbeliniegebied rondom Renswoude

Lees meer>
15 mei t/m 1 okotber
Beeldenroute Grebbeinie, Renswoude

Speciaal voor dit gebied maken 16 kunstenaars een kunstwerk langs een uitgezette fiets- of wandelroute. De tijdelijke kunstwerken zijn geïnspireerd op het bijzondere landschap van het verdedigingsgebied De Grebbelinie met zijn rijke cultuurhistorie. Het weer in volle glorie herstelde Fort aan de Buursteeg, Werk aan de Daatselaar, Werk aan de Engelaar, Linie van Juffrouwwijk, verschillende stellingen en schansen, verlaten bunkers of kazematten, het imposante kasteel Renswoude met het Grand Canal: ze zijn allen nog te vinden in dit gebied. Ze maken onderdeel uit van vele historische gebeurtenissen en verhalen. 

Lees meer>
15 mei t/m 16 juli
Brandweer Soest en Soesterberg, Soest

De brandweer van Soest onderhoud al vele jaren contacten met het museum Soest. M.i.v 14 april 2017 hebben zij een vaste plek in het museum Soest. Elke woensdag,vrijdag zaterdag en zondag t/m 16 juli te bezoeken. Voor feestdagen eerst even de website www.museumsoest.nl raadplegen of even telefonisch contact opnemen met het museum.

Lees meer>
2 juli
Zomertijd Festival, Zeist

Help mee alle honingraten te vullen van het nieuwe insectenhotel.Ook zo'n mooie bijen henna tattoo? Kom langs bij onze henna artiest.Maak kennis met het bijenvolk van de Boswerf; Imker Judith neemt je mee naar de wondere bijenwereld.

Lees meer>
29 juni t/m 1 juli
Horse Trials , Maasbergen

Op Landgoed Maarsbergen wordt jaarlijks een aantal hippische evenementen georganiseerd. Maarsbergen International Horse Trials is een daarvan waarbij internationale ruiters in drie disciplines hun vaardigheden en behendigheid en samenwerking met hun paard testen