U bent hier:  Home Landgoed Ginkelduin In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

september 2017

13 mei t/m 1 oktober 2017
Beeldenroute Grebbelinie, Renswoude

Stichting 14 Karaats organiseert vanaf 13 mei tot en met 1 oktober 2017 een tijdelijke Beeldenroute in het afwisselende landschap van het Grebbeliniegebied rondom Renswoude

Lees meer>
5 en 19 aug. , 2 en 16 sept., 7 en 21 okt.
Fietsexcursie militaire vliegbasis , Soesterberg

Gidsen van Utrechts Landschap organiseren in de maanden maart t/m oktober fietsexcursies over de voormalige Vliegbasis Soesterberg waarbij de militaire historie centraal staat.

Lees meer>
23 september
Herfstbraderie, Geldermalsen

Zaterdag 23 september is de herfstbraderie in Geldermalsen. Van 09:00 tot 17:00 kun je struinen langs 200 kramen. Je vindt er een ruim assortiment aan artikelen bijvoorbeeld: kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed en multimedia. En natuurlijk kun je ook even de gezellige winkels van Geldermalsen binnenlopen.

Lees meer>
3 sept., 24 sept. en 22 okt.
Historische wandeling door het Leersumse veld , Leersum

Ontdek de sporen uit het verleden op het Leersumse Veld op de Utrechtse Heuvelrug. In het landschap tref je veel details aan uit de Tweede Wereldoorlog

Lees meer>
29 september t/m 2 oktober
Lekkodagen, Wijk bij Duurstede

Oude tijden herleven in de oude gemeentehaven van Wijk bij Duurstede. Een jaarlijks evenement voor uitsluitend historische schepen.

Lees meer>
30 september en 1 oktober
Oktoberfest, Eck en Wiel

Gorooste biergarten van de betuwe met live muziek en traditioneel

Lees meer>
30 september
Boerendorpfeest, Leersum

Barbecue restaurant de Heuvelrug en Cees Poen hebben de handen in een geslagen voor het eerste Boerendorpfeest van Leersum. Met DJ Maarten en de Vette Show wordt het gegarandeerd een feest dat je niet wilt missen! 

Lees meer>