U bent hier:  Home Landgoed Ginkelduin In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

augustus 2017

13 mei t/m 1 oktober 2017
Beeldenroute Grebbelinie, Renswoude

Stichting 14 Karaats organiseert vanaf 13 mei tot en met 1 oktober 2017 een tijdelijke Beeldenroute in het afwisselende landschap van het Grebbeliniegebied rondom Renswoude

Lees meer>
9 juli, 13 augustus en 10 september
Cultuurbeleving Heidestijn, Zeist

De gids laat u de mooiste historische plekken van het Landgoed zien. De wandeling duurt plm. anderhalf uur.

Lees meer>
10 juli, 13 augustus en 10 september
Wandelexcursie de Platz, Soesterberg

Ontdek onder leiding van een gids de veranderingen op het landgoed De Paltz in de afgelopen 30 jaar van verwaarloosde bosbouw tot herstellend historisch landgoed.

Lees meer>
5 en 19 aug. , 2 en 16 sept., 7 en 21 okt.
Fietsexcursie militaire vliegbasis , Soesterberg

Gidsen van Utrechts Landschap organiseren in de maanden maart t/m oktober fietsexcursies over de voormalige Vliegbasis Soesterberg waarbij de militaire historie centraal staat.

Lees meer>
17,18,19 augustus en 9 september
Zomeravond Cinema , Paleis Soestdijk

Na het gigantische succes van de afgelopen twee edities presenteert Paleis Soestdijk ook dit jaar weer de Zomeravond Cinema, een buitenbioscoop in de paleistuin.

Lees meer>
18 t/m 26 augustus
Heideweek, Ede

De Heideweek is een feestweek die jaarlijks wordt gehouden in de gemeente Ede in de laatste volledige week van augustus. De Heideweek is nog steeds een groeiend evenement. Zo bezoeken wekelijks bijna 5000 mensen de heidemarkt, en bezoeken ruim 150.000 mensen de gehele Heideweek. Hiermee is de Heideweek één van de grootste evenementen van Gelderland

Lees meer>
25 en 26 augustus
Oud Lunterse Dagen, Lunteren

Het toeristische feest vindt plaats op de laatste vrijdag en zaterdag in augustus. De Oud-Lunterse Dag is goed bekend in de regio en trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Veel Lunteranen en niet-Lunteranen verschijnen die dag in traditionele boerenkleding. Tevens worden veel straten versierd.

Lees meer>
26 augustus
Keizerloop Huis Doorn , Doorn

Eerste Keizerloop Huis Doorn! Op het prachtige terrein van Huis Doorn is een parcours van 2,5 kilometer uitgezet dat langs alle historische gebouwen van het landgoed voert. De route voert over vlakke onverharde paden door het prachtige park.

Lees meer>
26 augustus
Ronde midden Nederland , Doorn

De Ronde van Midden Nederland is een wielerklassieker met een historie die teruggaat tot 1948

Lees meer>