U bent hier:  Home Landgoed Ginkelduin In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

maart 2018

1 januari t/m 31 maart
Kasteel Amerongen in Winterslaap, Amerongen

Kasteel Amerongen geeft u de unieke gelegenheid om het Huys in de winter te bezoeken. Het Huys laat zich nu van een heel andere kant zien

Lees meer>
24 t/m 25 maart
Brocante Lente Fair Slot Zeist, Zeist

Twee dagen lang volop Brocante en vertier buiten in de kasteeltuin rondom het Slot Zeist

Lees meer>
28 maart t/m 2 april
Paaskermis, Soesterberg

Meer dan twintig attracties en een aantrekkelijk omlijstend programma met nieuwe festiviteiten staan garant voor zes dagen plezier voor jong en oud.

Lees meer>
30 maart t/m 2 april
Exclusive Spring Fair, Baarn

Kom luxe paasshoppen tijdens het paasweekend. Dit is dé unieke Woon- & Lifestylebeurs, waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende “pop-up” departmentstore.

Lees meer>
31 maart
Lentefair , Eck en Wiel

De Lentefair bestaat uit een ruim opgezette markt met 45-50 kramen met ambachtelijke streekproducten en allerlei "belevenissen" (van massages tot muziek, van wijnproeverij tot heerlijke lekkernijen) die voor de Goede Doelen worden aangeboden door lokale ondernemers

Lees meer>