U bent hier:  Home Landgoed Ginkelduin In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

juli 2018

13 april t/m 27 oktober
Zandsculpturen op de Veluwe, Garderen

Schilderijen en het leven van de bekende Hollandse Meesters uit de Gouden Eeuw komen tot leven in Garderen.

Lees meer>
juni & juli 2018
Ashtonia , Zeist

Slot zeist word omgetoverd tot Land van Ahstonia. In het waanzinnigste land van het land nemen de Ashton Broters je mee op avontuurlijke en culinaire reis langs Latijns Amerika.

Lees meer>
12 juli t/m 16 augustus
Oud Veluwse Markt, Barneveld

De "Oud Veluwse Markt", wordt iedere zomer gehouden op 6 donderdagen in juli & augustus, 12 juli 19 juli 26 juli 2 augustus 9 augustus en 16 augustus, in het centrum van Barneveld.

Lees meer>
17 juli t/m 21 augustus
Braderie & Kleedjesmarkt, Voorthuizen

Op de dinsdagen in de periode van 17 juli tot 21 augustus staat Voorthuizen in het teken van de zomerse braderie. Tevens is er ’s middags een kleedjes markt voor de kinderen.

Lees meer>
28 juli
Braderie zomermarkt, Woudenberg

De hele dorpsstraat zal gevuld zijn met kramen waar u de meest uiteenlopende waren voor een klein prijsje kunt aanschaffen.

Lees meer>
28 juli
Historische Motorrace, Barneveld

Op deze zaterdag wordt het Historisch Motorevenement georganiseerd. Hieraan doen circa 300 coureurs mee, uit binnen- en buitenland. Naast een motorrace worden ook twee onderdelenbeurzen georganiseerd.

Lees meer>
30 juli t/m 7 augustus
Kermis, Voorthuizen

Op het Bunckmanplein is altijd een gezellige kermis met veel attracties.

Lees meer>