Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

augustus 2021

Zaterdag 7 en zondag 8 augustus 2021

Geheime Liefde in Bunnik, Bunnik

Ook in 2021 opent het mysterieuze Fort bij Vechten haar festivaldeuren voor maar liefst 𝟮 𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗚𝗲𝗵𝗲𝗶𝗺𝗲 𝗟𝗶𝗲𝗳𝗱𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟭 💕. Op zaterdag 7 én zondag 8 augustus lenen de oude bunkers, verlaten tunnels en verstopte hoekjes van het Fort zich opnieuw om nieuw muzikaal talent te ontdekken en van gevestigde namen te genieten. Wat de precieze invulling van het festivalavontuur gaat zijn blijft, zoals je van ons gewend bent, een mysterie… Ontrafel jij de heerlijke geheimen van het fort? Locatie: Fort bij Vechten, Bunnik (Utrecht) Minimum leeftijd: 18+ Line up: Die blijft altijd geheim..

Lees meer >
Vrijdag 27 augustus en zaterdag 28 augustus 2021

Festival Strand in Vleuten, Vleuten

Het muziekfestival op het strand van de Haarrijnseplas in Utrecht Leidsche Rijn wordt heeft een jaar overgeslagen maar wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd. Traditiegetrouw staat de vrijdagavond in het teken van muziek uit de nineties en zeroes. Dit jaar verzorgen o.a. Mental Theo, Paul Elstak, 2 Brothers On The 4th Floor, Jody Bernal en de Party Animals de nostalgische hits op het strand. Op zaterdag staan o.a. BLØF, Clouseau, The Dirty Daddies, Son Mieux, Wulf en Splendid op de planken. Festival Strand biedt een superlocatie aan het strand, heerlijk dansbare live muziek, Food & Drinks, lifestyle producten en een prachtig festivalterrein; kortom Life’s good at the beach! “ Hét zomerfestival van Utrecht ” Garantiefonds Mocht het zo zijn dat het festival vanwege corona-maatregelen geen doorgang kan vinden, dan staat de overheid garant voor het grootste deel van de niet verzekerbare kosten. Ook bezoekers krijgen dan de mogelijkheid om hun ticket te laten uitbetalen of deze te bewaren voor 2022.

Lees meer >