U bent hier:  Home Landgoed Ginkelduin In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

mei 2017

15 mei t/m 1 okotber
Beeldenroute Grebbeinie, Renswoude

Speciaal voor dit gebied maken 16 kunstenaars een kunstwerk langs een uitgezette fiets- of wandelroute. De tijdelijke kunstwerken zijn geïnspireerd op het bijzondere landschap van het verdedigingsgebied De Grebbelinie met zijn rijke cultuurhistorie. Het weer in volle glorie herstelde Fort aan de Buursteeg, Werk aan de Daatselaar, Werk aan de Engelaar, Linie van Juffrouwwijk, verschillende stellingen en schansen, verlaten bunkers of kazematten, het imposante kasteel Renswoude met het Grand Canal: ze zijn allen nog te vinden in dit gebied. Ze maken onderdeel uit van vele historische gebeurtenissen en verhalen. 

Lees meer>
15 mei t/m 16 juli
Brandweer Soest en Soesterberg, Soest

De brandweer van Soest onderhoud al vele jaren contacten met het museum Soest. M.i.v 14 april 2017 hebben zij een vaste plek in het museum Soest. Elke woensdag,vrijdag zaterdag en zondag t/m 16 juli te bezoeken. Voor feestdagen eerst even de website www.museumsoest.nl raadplegen of even telefonisch contact opnemen met het museum.

Lees meer>
25 mei
Plantjesmarkt, Driebergen-Rijsenburg

Kom op bezoek en ontdek welke planten we allemaal verkopen tussen 12.00 en 16.00 uur. En we rekenen natuurlijk op mooi weer, dus geniet gelijk van een lekkere lunch of koffie met gebak op het terras aan het water. 

Lees meer>
25 mei
Motorcross, Rhenen

Jaarlijks wordt er op Hemelvaartsdag een groot internationaal motocross evenement georganiseerd op Kwintelooijen, wellicht het mooiste circuit van Nederland

Lees meer>
27 mei
Kabouterwandeling, Baarn

Een fantastische Kabouterwandeling in het Baarnse Bos, met puntmuts en knapzak!

Lees meer>
27 mei
Rommelmarkt OBK, Rhenen

Op onze markt zijn zeer verschillende artikelen te koop zoals: speelgoed, boeken, audio-apparatuur en huisraad. Natuurlijk ontbreken onze overheerlijke vers gebakken oliebollen niet.

Lees meer>
27 mei
Blauwe Bever - Rivieroevertocht naar Elst oude Rijnstrang, Rhenen

U gaat aan boord bij de aanlegplaats van de Blauwe Bever bij de Blauwe kamer. We varen over de Rijn richting Rhenen en Elst. Onderweg vertelt de gids je allerlei bijzonderheden over de rivier en het landschap. 

Lees meer>