U bent hier:  Home Landgoed Ginkelduin In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

januari 2018

9 december tm 20 januari
Overdekte ijsbaan, Ede

Jaarlijks word er door Stichting Friends on Ice in het Openluchttheater van Ede (gld) een prachtige kunstijsbaan geplaatst. Evenals het voorgaande jaar wordt de overdekte ijsbaan van 600 m2 geplaatst op het Raadhuisplein in Ede, compleet met een Café, Koek & Zopie en Friettent.

Lees meer>
9 december t/m 20 januari
Friends on Ice - IJsbaan, Ede

Je mag je eigen schaatsen meenemen om te komen schaatsen. Heb je geen schaatsen, dan kun je deze huren voor € 4,00.

Lees meer>
1 januari t/m 31 maart
Kasteel Amerongen in Winterslaap, Amerongen

Kasteel Amerongen geeft u de unieke gelegenheid om het Huys in de winter te bezoeken. Het Huys laat zich nu van een heel andere kant zien

Lees meer>
24 januari t/m 3 februari
De Nationale Voorleesdagen in De Cultuurfabriek, Veenendaal

Op woensdag 24 januari gaan De Nationale Voorleesdagen bij Bibliotheek Veenendaal van start met een extra feestelijk Mamacafé! Centraal staat het Prentenboek van het Jaar ‘Ssst! De tijger slaapt’, geschreven door Britta Teckentrup.

Lees meer>
27 januari
Sneeuwbal Winterfestival, Utrecht

Overwinteren met een ongeëvenaarde festivalvibe en een flinke dosis humor?! Sneeuwbal Winterfestival haalt de gekke winterse gezelligheid naar buiten en knoopt daar een stevige line-up aan vast! Techno, Techhouse, Deephouse en House razen er door de verwarmde area’s en als we de tegelwijsheden van Sneeuwbal Winterfestival mogen geloven, wordt op 27 januari 2018 het koudste seizoen wederom met een flinke korrel zout genomen! 

Lees meer>
27 januari
Snertwandeling Wekeromse Zand, Lunteren

Stevige winterwandeling met erwtensoep na afloop.

Lees meer>