Huren of kamperen op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Huren of kamperen in Leersum, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin biedt sfeervolle vrijstaande en geschakelde vakantiehuisjes voor 4 tot 20 personen. De vakantiehuisjes liggen verscholen in het bos en je geniet van veel privacy. Huisdieren in enkele vakantiehuisjes toegestaan.

Bekijk & boek

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin biedt fijne 2-persoons appartementen met sauna. De appartementen zijn centraal op het park gelegen (bij het zwembad en bowlingbaan). Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Met een verblijf in een chalet ervaar je het gemak van huren met de sfeer van kamperen. De chalets staan op een gezellig veld met rondom veel speelruimte voor de kinderen. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

'Glamping' op de Utrechtse Heuvelrug! Kom verblijven in één van onze trendy en luxe kampeer cabins. De kampeer cabin heeft de sfeer van een tent, maar biedt alle comfort en luxe van een cabin. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Onze compleet ingerichte 5-persoons Safaritent én 6-persoons tent Papaver is er voor wie heel bijzonder en lekker luxe wil kamperen. Lekker slapen in echte bedden, ontbijten aan tafel binnen of op het terras. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

De camping van Landgoed Ginkelduin heeft prachtige zonnige kampeervelden met altijd een speeltoestel voor (klein)kinderen in de buurt en de beschutting van het bos. Je hebt de keuze uit comfort- en comfortplusplaatsen. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Doorkruis de Utrechtse Heuvelrug met je camper en verblijf op een camperplaats op Landgoed Ginkelduin! Tijdens je campervakantie geniet je van alle faciliteiten op onze camping. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek
Comfortplaats kamperen Molecaten Park Landgoed Ginkelduin 07

Houd je ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op camping Landgoed Ginkelduin. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Met een seizoenplaats op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin kampeer je het hele kampeerseizoen lang op een prachtige plek op de Utrechtse Heuvelrug. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

Dit zijn accommodaties voor de beste tradities met de hele familie of een grote groep vrienden! Niets zo leuk als met fijne familie of vrienden eropuit te gaan en te kunnen verblijven in een accommodatie waar je samen comfortabel bij elkaar kunt zijn. Huisdieren niet toegestaan.

Bekijk & boek

De comfortabele kamers in het gastenverblijf zijn ideaal voor wie een heerlijk weekendje wil komen wandelen en/of fietsen op de Utrechtse Heuvelrug.

Bekijk & boek
Omgeving Molecaten Park Landgoed Ginkelduin 01 Leersumse veld

Nu direct weg? Vind hier je last minute vakantie of weekendje weg naar Molecaten Park Landgoed Ginkelduin op de Utrechtse Heuvelrug.

Bekijk & boek
6pers chalet Lupine Molecaten Park Landgoed Ginkelduin 02

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies je vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met je eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Molecaten logo

Landgoed Ginkelduin

Scherpenzeelseweg 53

3956 KD Leersum