Animatie op Molecaten Park Kuierpad, Wezuperbrug

Een programma vol actie voor alle leeftijden!

Op Molecaten park Kuierpad is van alles te beleven! Hou je van sport? Dan zit je hier goed! Maar ook als je van knutselen, speurtochten of theater houdt, ben je hier helemaal op je plek. 's Avonds worden er leuke activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. De jeugd heeft zijn eigen ruimte, Tropics, waar ze elke avond terecht kunnen en samen met de tiener-entertainer maken zij een eigen programma. Op het Kuierpad is veel actie voor alle leeftijden!

Animatie in corona-tijd

Lees hier onze animatie veiligheidsmaatregelen coronavirus >

  • Pasen: 2 t/m 5 april
  • Meivakantie: 30 april t/m 9 mei
  • Hemelvaart: 12 t/m 16 mei
  • Pinksteren: 21 t/m 24 mei
  • Zomervakantie: 9 juli t/m 5 september
  • Herfstvakantie: 8 t/m 24 oktober

Tijdens de vakantie organiseert onze animatie een aangepast "Doe-het-zelf" programma voor kinderen en tieners van 4 t/m 17 jaar. In dit programma staan activiteiten, zoals knutselpakketjes afhalen, QR Code tochten en andere activiteiten die u zelf met het gezin kan doen. Dit programma voldoet aan de corona maatregelen van de overheid en het RIVM. Ondanks alle noodzakelijke aanpassingen wordt het een super leuk programma!

Bekijk het dag-tot-dag programma
Foto Henk Pieterse

Het animatieprogramma in de zomervakantie heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen tijdens uw verblijf op ons park. Bekijk snel wat, waar en wanneer!

Bekijk de highlights
Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 01

Knuffel-de-knuffel met Molly & Caatje

Héééél lang geleden kwamen er door een tornado twee kleine schildpadjes terecht bij Molecaten. De schildpadjes zijn nu groot en helemaal verknocht geraakt aan het leven op het Molecaten park. Ze willen nooit meer terug naar ‘Schildpaddenland’. Molly & Caatje doen graag een dansje en bij een spelletje of wedstrijd zijn zij de enthousiaste supporters. Kom naar de ‘Meet & Greet’ voor de mooiste knuffelfoto van de vakantie!

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 15

Tieners willen doen waar ze zin in hebben

Op vakantie met tieners? Op ons park worden kinderen vanaf 11 jaar (zeker in de zomervakantie) niet vergeten! Het animatieteam organiseert samen met de aanwezige tieners de activiteiten waarin op dat moment interesse is. Dit kan een sportieve/vermakelijke activiteit zijn, zoals paintball of suppen of lekker ‘chillen’ in de vorm van gamen of een filmavond.

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 02

  • owh wat zijn ze leuk, onze Molly & Caatje!
  • klik hier voor alle kleurplaten: Molly als kunstenaar, voetballer, ...op de wc! Caatje als danseres, tennister, ...onder de douche... Kleur ze allemaal!
  • Super leuk: ons Molly & Caatje Memory spel.

Kleurplaten