Huren of kamperen op Molecaten Park Kuierpad

Huren of kamperen in Wezuperbrug, Drentse Hooglanden, Drenthe

De vakantiehuisjes staan bij de kampeervelden en op korte afstand van de speel-, surf- en kanovijver en het outdoor centrum met o.a. klimpark en skibaan. Huisdieren toegestaan in type Hunze en Hooglander.

Bekijk & boek

Heerlijk genieten in een chalet met veranda in het bos, dichtbij het water of met uitzicht over een groot speelveld. Huisdieren zijn in bijna alle types toegestaan.

Bekijk & boek

'Glamping' op de Drentse Hooglanden! De kampeer cabin heeft de sfeer van een tent, maar biedt alle comfort en luxe van een cabin. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Met de comfortabel ingerichte tent op Molecaten Park Kuierpad ben je van alle gemakken voorzien. Huisdieren toegestaan in type Hunebed tent.

Bekijk & boek

Je kampeert op ruime velden omringd door veel groen en altijd in de buurt van één van de recreatievijvers, een speeltuin en sanitaire voorzieningen. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek
Comfortplaats kamperen Molecaten Park Kuierpad 02

Houd je ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op camping Kuierpad. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Met een seizoenplaats op Molecaten Park Kuierpad kampeer je het hele kampeerseizoen lang op een prachtige plek in Drenthe. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Voor wie buitengewoon wil genieten van de omgeving en elkaar; kies voor een vaste staanplaats op Molecaten Park Kuierpad. Met een eigen tweede thuis geniet je maximaal van je vrije tijd!

Meer info
6pers chalet Lupine Molecaten Park Kuierpad 02

Nu direct weg? Vind hier je last minute vakantie of weekendje weg naar Molecaten Park Kuierpad op de Drentse Hooglanden.

Bekijk & boek
Molecaten Park Kuierpad 07 klimpark

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies je vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met je eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Vaste staanplaats Molecaten Park Kruininger Gors 01

Op dit nieuwe deel van veld C worden 4 ruime kavels gerealiseerd voor nieuwe chalets. Onze collega's van Molecaten Verkoop begeleiden je graag tijdens het aankoopproces.

Meer info
Molecaten logo

Kuierpad

Oranjekanaal Noordzijde 10

7853 TA Wezuperbrug