U bent hier:  Home Kuierpad Animatie Highlights

Highlights animatieprogramma

Bekijk de highlights van het animatieprogramma op Molecaten Park Kuierpad

Highlights zomervakantie

Exacte data van de highlights volgen later.

Henk Pieterse
Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Timmerfestijn
Gewapend met alle benodigde materialen gaan de kinderen aan de slag om een mooi bouwwerk te maken van hout. Timmeren met echte hamers en spijkers, schuren, vijlen en druk aan de gang met houtlijm.

Schuimparty
Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Bennie Galos Muziekquiz
Bennie Galos is al jarenlang superfan van Linda de Mol's "Ik hou van Holland" en heeft hier zijn eigen draai aan gegeven.

Springkussenspektakel/zeskamp
Een dag vol met springkussens waar iedereen lekker op los kan springen.

De Kluis
De Kluis is een komische, interactieve kindershow met veel technische hoogstandjes. Deze kindershow is erg leuk voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Techniekfabriek
Bij de Techniek Fabriek beleven kinderen van 5 tot 15 jaar techniek op stoere wijze. Construeer Downhill Racers, speel met tandwielen bij Mechanica of creëer een bijzondere kettingreactie.

Balei de Kronenlakei
Een complete kindervoorstelling met live zang en magie die erg leuk is voor 3 tot 10 jarigen.

Archery Tag
Archery Tag is een spel met echte bogen en speciale pijlen met een zachte schuimpunt. De teams strijden om de overwinning door als eerste alle vier de doelen uit de target van de tegenstander te schieten of alle tegenstanders te ‘taggen’.

SUP Clinic
De uit Hawaï overgewaaide rage is nu ook in Nederland erg populair. Suppen is de snelst groeiende watersport ter wereld. Suppen is hot!