Molecaten Park Kruininger Gors

Vakantiepark in Oostvoorne, Brielse Meer, Zuid-Holland

Vrolijk vakantiedorp aan het meer!

Kruininger Gors aan het (watersportgebied) Brielse Meer is het grootste recreatiepark met vaste staanplaatsen van Nederland. Al sinds 1948 komen gezinnen uit de Randstad hier voor hun weekenden en vakanties. De vele laantjes en veldjes maken Kruininger Gors tot een gezellig recreatiedorp met een vrolijke sfeer. ‘Het Gors’ heeft eigen zandstranden aan het Brielse Meer. Er zijn ligplaatsen voor kleine boten en een trailerhelling, waarvandaan je direct het meer op vaart. 

Met een vaste staanplaats op Molecaten Park Kruininger Gors is iedere dag een vakantiedag!

Huisdieren zijn op Molecaten Park Kruininger Gors uitsluitend toegestaan op perceel Bosland.

Onze vakantietips

Op dit nieuwe gedeelte van perceel Bosland worden 15 ruime kavels (270 m2 - 430 m2) gerealiseerd voor nieuwe chalets van Molecaten Verkoop of via één van onze toeleveranciers.

Interesse in een vaste staanplaats op ons park? Bekijk hier alvast alle occasions, nieuwe modellen en beschikbare plaatsen. Het is iedere dag kijkdag, maar bel ons voordat je komt. Welkom!

Wil jij vaker samen genieten van het ‘buiten zijn’? Dan is een vaste staanplaats met een eigen chalet dichtbij zee, in het bos of aan het water iets voor jou. Ontdek de service van Molecaten Verkoop!

In de vakantieperiodes worden veel leuke activiteiten georganiseerd door ons animatieteam. Bekijk het animatieprogramma en doe mee!

Molecaten logo

Kruininger Gors

Gorsplein 2

3233 XC Oostvoorne