In de omgeving van Molecaten Park Kruininger Gors, Oostvoorne

Een vakantie aan zee om nooit te vergeten!

Het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten is een heerlijke plek voor een lange strandvakantie of weekendje uitwaaien aan zee. De kilometerslange stranden lopen geleidelijk af in zee; plezierig voor de kleintjes dus! De strandpaviljoens en de leuke (bad)plaatsen Oostvoorne en Rockanje dragen bij aan het ‘helemaal weg’ gevoel.

Voor zonaanbidders is het een heerlijk eiland, maar ook voor natuurliefhebbers en watersporters heeft Voorne-Putten verrassingen in petto. De paden naar het strand steken door het 1.400 hectare groot Voornes Duin. Al wandelend of fietsend ontdek je de bijzondere vegetatie en geniet je van de fijne vogelgeluiden. Fan van surfen of zeilen? Het Oostvoornse Meer, het Brielse Meer en het Maasvlaktestrand zijn dé watersportgebieden hier. Bezoek Brielle en Hellevoetsluis voor een terugblik in het verleden.

Echt doen!
Kruininger Gors ligt op steenworp afstand van Maasvlakte 1 en 2. Maak beslist eens een dagtocht naar dit nieuwe stuk Nederland (Futureland). Dichterbij een haven in aanbouw kun je niet komen!

Bekijk onze tips voor dagjes uit tijdens je verblijf op Molecaten Park Kruininger Gors.
Geitenboerderij De Mekkerstee 1

Naar het strand, strand, strand.., dat is wat kinderen hier het liefst doen. Maar de omgeving heeft ook ander leuks te bieden, zoals diverse musea, speel- en pretparken, dierenparken en andere mogelijkheden voor een gezellig dagje uit.

Meer info
Omgeving Rockanje 23a suppen

Eiland Voorne-Putten biedt fantastische mogelijkheden voor (sportieve)activiteiten. Van uitwaaien op het strand tot (kite)surfen op het Maasvlaktestrand!

Meer info
Hellevoetsluis 1

Bezoek in de regio de kleine musea en de historische vestingplaatsen Brielle en Hellevoetsluis; ook leuk om even te winkelen. Wereldstad Rotterdam ligt op slechts een half uur rijden!

Meer info
Omgeving Rockanje 24 strand

Natuurlijk op het strand en van de zee, maar er zijn meer fijne plekjes waar het goed ontspannen is met de hele familie!

Meer info
Omgeving Rockanje 09 brielle

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op de Zuid-Hollandse Eilanden? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan.

Meer info