U bent hier:  Home Kruininger Gors In de omgeving

In de omgeving

Een vakantie aan zee om nooit te vergeten!
Het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten is een heerlijke plek voor een lange strandvakantie of weekendje uitwaaien aan zee. De kilometerslange stranden lopen geleidelijk af in zee; plezierig voor de kleintjes dus! De strandpaviljoens en de leuke (bad)plaatsen Oostvoorne en Rockanje dragen bij aan het ‘helemaal weg’ gevoel.

Voor zonaanbidders is het een heerlijk eiland, maar ook voor natuurliefhebbers en watersporters heeft Voorne-Putten verrassingen in petto. De paden naar het strand steken door het 1.400 hectare groot Voornes Duin. Al wandelend of fietsend ontdekt u de bijzondere vegetatie en geniet u van de fijne vogelgeluiden. Fan van surfen of zeilen? Het Oostvoornse Meer, het Brielse Meer en het Maasvlaktestrand zijn dé watersportgebieden hier. Bezoek Brielle en Hellevoetsluis voor een terugblik in het verleden.

Echt doen!
Kruininger Gors ligt op steenworp afstand van Maasvlakte 1 en 2. Maak tijdens uw verblijf beslist een dagtocht naar dit nieuwe stuk Nederland (Futureland). Dichterbij een haven in aanbouw kunt u niet komen!

Bekijk onze tips voor dagjes uit tijdens uw verblijf op Molecaten Park Kruininger Gors.


Bekijk hier alle Molecaten campings en vakantieparken aan de kust in Zuid-Holland