Animatie op Molecaten Park Kruininger Gors, Oostvoorne

Een gevarieerd programma voor jong en oud!

Op Molecaten Park Kruininger Gors worden heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden! Een mix van nieuwe en terugkerende activiteiten zorgt voor een uitgebreid, gevarieerd programma, zodat er voor ieder wat wils op het programma staat!
 

Er zal tot 1 juni geen animatie plaatsvinden op de Molecaten Parken. Dit is besloten n.a.v. de maatregelen, omtrent het Coronavirus, die zijn opgelegd vanuit de overheid en het RIVM. 

  • Weekenden in de periode: 3 t/m 12 juli
  • Zomervakantie: 17 juli t/m 30 augustus

Bekijk het dag-tot-dag programma
Foto Henk Pieterse

Het animatieprogramma van 2020 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park Kruininger Gors. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.

Bekijk de highlights
Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 01

Knuffel-de-knuffel met Molly & Caatje

Héééél lang geleden kwamen er door een tornado twee kleine schildpadjes terecht bij Molecaten. De schildpadjes zijn nu groot en helemaal verknocht geraakt aan het leven op het Molecaten park. Ze willen nooit meer terug naar ‘Schildpaddenland’. Molly & Caatje doen graag een dansje en bij een spelletje of wedstrijd zijn zij de enthousiaste supporters. Kom naar de ‘Meet & Greet’ voor de mooiste knuffelfoto van de vakantie!

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 11

Natuurlijk genieten

De omgeving van ons Molecaten park is de moeite waard om ontdekt te worden! Ga zelf op ontdekking in de natuur met behulp van de ‘Natuurlijk genieten’ omgevingsgids. Deze ligt bij de receptie voor u klaar!

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 02

  • owh wat zijn ze leuk, onze Molly & Caatje!
  • klik hier voor alle kleurplaten: Molly als kunstenaar, voetballer, ...op de wc! Caatje als danseres, tennister, ...onder de douche... Kleur ze allemaal!

Kleurplaten