U bent hier:  Home Kruininger Gors Animatie Highlights

Highlights animatieprogramma

Bekijk de highlights van het animatieprogramma op Molecaten Park Kruininger Gors

Highlights zomervakantie

Exacte data van de highlights volgen later.

Timmerfestijn
Gewapend met alle benodigde materialen gaan de kinderen aan de slag om een mooi bouwwerk te maken van hout. Timmeren met echte hamers en spijkers, schuren, vijlen en druk aan de gang met houtlijm.

Fun Workout met Sam
Sam is actief, enerverend, gezellig, hyper, communicatief, kindvriendelijk en vol passie in zijn activiteiten. De hyperactieve Sam weet zonder problemen de aandacht van de kids te krijgen. Maar dat niet alleen, ook de ouders krijgen een taak tijdens zijn workouts.

Springkussenspektakel/zeskamp
Een dag vol met springkussens waar iedereen lekker op los kan springen.

Kano Survivalkamp
Het kano survivalkamp is een avontuurlijk programma voor de hele familie. De deelnemers gaan gewapend met een kaart en kompas op pad om de benodigde materialen te verzamelen. Met de materialen zijn de deelnemers in staat om een survivalkamp te bouwen.

Battle Of The Best
In een uur durend spektakel nemen ouders met hun kinderen het tegen elkaar op door allerlei leuke, actieve spelelementen te spelen.

Henk Pieterse
Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Glamourbingo/Crazy Bingo
Een muzikale avond waar echt alles in zit; een lach een traan... lekker meezingen en swingen! Een super leuke Bingo waar Johnny de zaal op stelten zet.

Lasergame Arena
Het plezier van schieten is compleet veilig én leuk in de Lasergame Arena waar de avonturier onder vuur wordt genomen in een waanzinnig mysterieuze omgeving!

Schuimparty
Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Straatvoetbal Clinic
Een clinic voor de voetballiefhebber. De clinic zal worden gegeven door één van de beste balvirtuozen die er in op dit moment in Nederland zijn.