Nieuwe vaste staanplaatsen op perceel Bosland

15 ruime kavels voor nieuwe chalets!

Op het nieuwe gedeelte van perceel Bosland op Molecaten Park Kruininger Gors, met alle nodige faciliteiten, ligging aan het Brielse Meer en dichtbij duinen en strand, worden 15 ruime kavels gerealiseerd voor nieuwe chalets. Onze collega's van Molecaten Verkoop begeleiden je graag tijdens het aankoopproces van een tweede thuis. Bekijk het nieuwe gedeelte van perceel Bosland met nummers 46 t/m 60 op onze parkplattegrond en de laatste vrije vaste staanplaatsen.

Vaste staanplaatsen op perceel Bosland

  • 15 ruime kavels van 270 m2 tot 430 m2
  • aansluiting op gas en 25 ampère elektra
  • autovrij terrein met voldoende parkeergelegenheid rondom
  • huisdier toegestaan1)

Interesse in een eigen chalet op perceel Bosland?

Perceel Bosland is een heerlijke plek voor een tweede thuis op ons park aan het Brielse Meer en dichtbij duinen en strand. Onze collega's van Molecaten Verkoop begeleiden je graag tijdens het aankoopproces. Maak een afspraak met ons en kom kijken!
Vaste staanplaats Molecaten Park Kruininger Gors 22

1) Gasten met huisdieren zijn welkom op Bosland. Alle andere velden en laantjes op ons park zijn huisdiervrij. Dit geldt ook voor ’t Gorsplein en de stranden aan het Brielse Meer. Gasten van Bosland krijgen met zijn/haar huisdier toegang tot de paden rondom Bosland, het bos ernaast (ca. 1 ha.), de openbare weg en het wandelgebied bij de Kogeloven (direct naast Bosland).

Molecaten Verkoop

t. 088 - 506 12 88
e. verkoop@molecaten.nl