Evenementenkalender in de omgeving van Molecaten Park Kruininger Gors

Bekijk alle evenementen in de omgeving

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op de Zuid-Hollandse Eilanden? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

juni 2023

Elke zaterdag

Weekmarkt Hellevoetsluis, Hellevoetsluis

Een grote gezellige markt, elke zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur, bij het winkelcentrum de Struytse Hoeck in Hellevoetsluis met een breed aanbod aan producten zoals o.a. kleding, bloemen, verse groenten, kaas, noten, vis en diverse andere leuke en lekkere artikelen.

Lees meer >
Elke dinsdag en zaterdag

Weekmarkt Spijkenisse, Spijkenisse

Een gezellige weekmarkt, elke dinsdag en zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur, in het centrum van Spijkenisse met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke woensdag

Weekmarkt Oostvoorne, Oostvoorne

Een gezellige weekmarkt, elke woensdag van 8:00 tot 15:00 uur, op het Dorpsplein van Oostvoorne met een breed aanbod aan producten zoals o.a. kleding, verse groenten, noten, kaas en vis.

Lees meer >
Elke woensdag

Weekmarkt Zuidland, Zuidland

Een gezellige markt, elke woensdag van 9:00 tot 15:00 uur, in het centrum van Zuidland met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke vrijdag

Weekmarkt Heenvliet, heenvliet

Een gezellige markt, elke vrijdag van 9:00 tot 15:00 uur, in het centrum van Heenvliet met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke vrijdag

Weekmarkt Rockanje, Rockanje

Een gezellige markt, elke vrijdag van 9:00 tot 15:00 uur, in het centrum van Rockanje met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke donderdag

Weekmarkt Zwartewaal, Zartewaal

Elke donderdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Wilhelminalaan in Zwartewaal. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 14:00 uur en eindigt om 18:00 uur.

Lees meer >
Elke zaterdag en zondag

Bezoek Molen de Hoop, Hellevoetsluis

De molenaar staat elk weekend op zaterdag en zondag van 12:00 tot 16:00 uur klaar om uitleg over molen de Hoop en alle molens van Nederland te geven. De molen is ook open als de blauwe wimpel uithangt en op afspraak!

Lees meer >
Elke zaterdag

Dagtocht naar Brielle met de fluisterboot, Brielle

Fluisterboot De Bernisse vaart vanaf de Oude Veerdam te Zuidland over de Bernisse, het Voedingskanaal en het Brielse Meer, in ongeveer twee uur, naar Brielle. Onderweg kun je tal van vogels spotten en met heel veel geluk zelfs bevers. In Brielle wordt er gezorgd voor een lunch bij Strandcafé De Meiden en aansluitend krijg je onder leiding van een gids een stadswandeling door de oude binnenstad.

Lees meer >
Elke zondag

Fotospeurtocht, Hellevoetsluis

Op deze middag is het voor kinderen onder begeleiding mogelijk om mee te doen met de fotospeurtocht. Speuren over de verdedigingswerken van Hellevoetsluis naar verborgen letters. Heb je alle letters gevonden, dan kan je de puzzel oplossen. Er kan op verschillende tijden worden gestart.

Lees meer >
Elke zaterdag

Auto-Puzzelrit, Rockanje

AMC Rockanje organiseert een leuke krokus- orientatierit, Jan Tukrit, bloesemrit, zomerrit, nazomerrit, chrysantenrit, wijnrit en boutrit  voor auto's en motoren. Deze ritten worden verreden in drie klassen: een A-, B- en C-klasse.

Lees meer >
10 juni

Bloemenrijkdom in het Quackjeswater, Rockanje

Tijdens deze wandeling op zaterdag 10 juni, vanaf 10:00 uur, door het Quackjeswater gaan we op zoek naar mooie bloeiende duinplanten zoals orchideeën. Maar geniet vooral ook van alle andere bloeiende wilde planten. Blijf scherp op deze wandeling! Want het bos en duin wemelt ook van de broedvogels. Hier broeden lepelaars en aalscholvers. Die gaan we zeker horen.  Misschien zit er een prachtige roodborsttapuit of nachtegaal te zingen.

Lees meer >
10 juni

BuytenLust Festival, Oostvoorne

Op de historische Hofwei en in het Mildenburgbos zijn vele activiteiten, zoals een gezellige lifestyle markt, een presentatie van foodtrucks met lekker eten en drinken, gezellige en veelzijdige muziek en nog veel meer! Jacoba van Beieren zal afdalen van haar burcht en met haar gevolg en gastvrouw zijn op dit gezellige en bruisende festival.

Lees meer >
10 juni

Kindermiddag: De wondere wereld van waterdiertjes, Oostvoorne

Onder water ligt een grote on-ontdekte wereld op je te wachten! Nieuwsgierig hoe die wereld eruit ziet? Meld je dan aan voor de kindermiddag op zaterdag 10 juni van 14:00 tot 15:30 uur en ontdek de wondere wereld van waterdiertjes!

Lees meer >
11 juni

Vlieger- en Foodtruckfestival, Spijkenisse

Het festival op zondag 11 juni van 11:00 tot 17:00 uur draait uiteraard om vliegers. Er zijn prachtige vliegers te bewonderen die bij goed weer de hele dag in de lucht hangen. Er zijn demonstraties en voor de kleintjes zijn er vliegertjes om zelf in elkaar te zetten en te versieren waarna ze zelf aan de slag kunnen met hun eigen vlieger. Voor de kinderen zijn er ook allerlei andere activiteiten.

Lees meer >
16 en 17 juni

Voorne aan Zee Festival, Hellevoetsluis

Voorne aan Zee festival staat garant voor 2 topdagen met live artiesten en de beste DJ's. Wil jij genieten van zorgvuldig geselecteerde live artiesten, TributeBands en afsluiten met een Disco Boogie onder begeleiding van Gerard Ekdom? Dan biedt de vrijdagavond vanaf 19:00 (tot 01:00) je een topavond! Wil jij meezingen met Tino Martin en feesten met o.a. Bizzey, Chris Deluxe en de beste lokale DJ’s? Dan mag je de zaterdag zeker niet missen! Van 16:00 tot 01:00 knalt het los! 18+

Lees meer >