Evenementenkalender in de omgeving van Molecaten Park Kruininger Gors

Bekijk alle evenementen in de omgeving

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op de Zuid-Hollandse Eilanden? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

april 2024

Elke zaterdag en zondag van 12:00 tot 16:00

Bezoek Molen de Hoop, Hellevoetsluis

De molenaar staat elk weekend klaar om uitleg over molen de Hoop en alle molens van Nederland te geven. De molen is ook open als de blauwe wimpel uithangt en op afspraak! 

Lees meer >
Elke dinsdag en zaterdag van 9:00 tot 16:00

Weekmarkt Spijkenisse, Spijkenisse

Een gezellige weekmarkt in het centrum van Spijkenisse met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke woensdag van 8:00 tot 15:00

Weekmarkt Oostvoorne, Oostvoorne

Een gezellige weekmarkt op het Dorpsplein van Oostvoorne met een breed aanbod aan producten zoals o.a. kleding, verse groenten, noten, kaas en vis.  

Lees meer >
Elke woensdag van 9:00 tot 15:00

Weekmarkt Zuidland, Zuidland

Een gezellige markt in het centrum van Zuidland met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke vrijdag van 9:00 tot 15:00

Weekmarkt Heenvliet, Heenvliet

Een gezellige markt in het centrum van Heenvliet met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke vrijdag van 9:00 tot 15:00

Weekmarkt Rockanje, Rockanje

Een gezellige markt in het centrum van Rockanje met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke donderdag

Weekmarkt Zwartewaal, Zwartewaal

Elke donderdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Wilhelminalaan in Zwartewaal. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 14:00 uur en eindigt om 18:00 uur.

Lees meer >
Zondag 21 april

Markt & Muziek- De Brielse boer, Zwartewaal

Een gezellige indoor markt met aanbod van lokale ondernemers, mooie en lekkere producten en foodtrucks. Ook is er op bepaalde tijden muziek te horen door groeiende en bloeiende artiesten uit de regio, zo speelt singer-songwriter FAURE en hoor je ook suppo

Lees meer >
26 t/m 28 april

Toost Foodtruck Festival, Brielle

Het lekkerste reizende festival van het jaar komt weer terug naar Brielle! Kom naar de TOOST-karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid neer in het Bleijkers

Lees meer >
Zaterdag 27 april

Koningsdag Rockanje, Rockanje

Koningsdag wordt dit jaar ook in Rockanje weer groots gevierd. Van Oranjemarkt tot livemuziek van Menzo Kortland. Ook zal er volgens traditie weer een kindermarkt plaatsvinden. Er is op zaterdag 27 april 2024 weer genoeg te beleven.

Lees meer >
Zondag 28 april

Fossielenexpeditie op Maasvlaktestrand, Maasvlakte

Onder leiding van een ervaren fossielenspeurder en Fututeland voorlichter Walter Langendoen kun je mee op fossielenexpeditie. Op het Maasvlaktestrand geeft hij uitleg over het zoeken naar archeologische en paleontologische schatten. Het programma begint m

Lees meer >
Zondag 28 april

Creatieve kinderworkshop, Maasvlakte

Schuif gratis aan bij onze creatieve kinderworkshop, begeleid door beeldend kunstenaar Joanna Smolarz. Een kijkdoos maken van een container, schilderen op canvas of je eigen fossielen kleien en versieren.

Lees meer >