U bent hier:  Home Kruininger Gors In de omgeving Evenementenkalender

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op Molecaten Park Kruininger Gors? Selecteer hieronder de maand waarin u verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

augustus 2018

17 t/m 19 augustus
Vestingdagen, Hellevoetsluis

Groot familiefeest met activiteiten voor jong&oud, stoommachines, braderie, kermis, verschillende demonstraties, oude ambachten, vlootschouw, vuurwerk en muziek

Lees meer >
19 augustus
Streekwarenmarkt , Rockanje

"Openluchtmuseum de Duinhuisjes" Een streekwarenmarkt met levensmiddelen, zuivel, groente en fruit uit de regio (vanaf 11.00 uur)

22 augustus
Brandweerwedstrijden, Oostvoorne

Brandweerwedstrijden georganiseerd door de vrijwillige brandweer Oostvoorne aan de Hofwei voor kinderen t/m 12 jaar. Een waterspektakel waar gestreden wordt om mooie prijzen op een parcours met de waterbak en 3 doelen.  Info/ inschrijving bij Kwalitarie 't Centrum, Stationsweg 14, Oostvoorne

24 t/m 26 augustus
 Zomer Fair op Landgoed Olaertsduyn, Oostvoorne

Na de succesvolle eerste editie van de Zomer Fair Olaertsduyn met bijna 10.000 bezoekers komt er dit jaar een tweede editie van dit exclusieve feel good event met oa culinaire food trends, de hipste gadgets, shoppen & veel meer.  Kom & ontdek deze magische plek samen met vrienden & familie en geniet van live music, culinaire foodtrucks, heel veel inspiratie voor je garderobekast, huis & tuin en vooral lekker voor jezelf. We kijken uit naar je komst...Graag tot ziens in augustus en mis deze keer niet het leukste Outdoor & Lifestyle Event van het jaar in de regio Rijnmond!!

Lees meer >
25 augustus
Burchtfeesten, Oostvoorne

Vanaf 10.00 zijn er op de Hofwei, op het Dorpsplein en om de kerk allerlei kramen en bezigheden. De gehele dag staat in het teken van muziek.Op het plein is de hele dag door muziek en kunt u genieten van een hapje en drankje

Lees meer >
27 augustus
Straattekenen Oostvoorne, Oostvoorne

Op het Dorpsplein in Oostvoorne krijgen de kinderen een stukje straat toegewezen waarop zij hun krijt-kunstwerk kunnen creëren en aan het publiek ten toon kunnen stellen. Een leuke activiteit voor in de zomervakantie! Een jury beoordeelt de vele creaties met een kritisch oog. Bij deelnamen ontvangen in ieder geval een prijs voor het meedoen met de wedstrijd. Beoordeling vindt plaats in leeftijdcategorieën, waarna aan de mooiste een prijs zal worden uitgereikt.

30 augustus
Kindersurvival, Oostvoorne

Een kindersurvival-cirquit op de Hofweide.Samen met de Scoutinggroep De Geijsendorffers kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar, van 19:00 uur tot 20:30 uur tokkelen, glijden op de zeepglijbaan, over de Burchtgracht proberen te komen en nog veel meer. Spannend! Neem je zwemkleding mee!

Lees meer >