Chalets & stacaravans te koop op Molecaten Park De Koerberg

Occasions en nieuwe modellen

Op zoek naar een eigen stacaravan of chalet? Bekijk het aanbod van te koop aangeboden stacaravans en chalets op Molecaten Park De Koerberg.

Toch een vaste staanplaats dichtbij Heerde?

Op onze andere parken in de buurt van Heerde zijn nog wel vaste staanplaatsen beschikbaar en staan enkele chalets en stacaravans te koop.
 

  • De Agnietenberg in Zwolle, een fijne plek voor een tweede thuis aan de rand van Zwolle.
  • Flevostrand in Biddinghuizen, aan het Veluwemeer met jachthaven.
  • 't Hout in Bakkeveen, op de rand van Friese Wouden en Drentse bossen.
  • Het Landschap in Wateren, voor wie buitengewoon wil genieten van het Drents-Friese Wold.
Wie werkt bij Molecaten Verkoop CARD Contact

Samen vinden we jouw droomchalet of stacaravan

De aanschaf van een nieuw chalet of stacaravan voor een tweede thuis bij Molecaten is een grote stap. Je doet het immers (net als het kopen van een huis) niet dagelijks en er komt veel bij kijken.

Speciaal voor gasten met een vaste staanplaats op een Molecaten park is er de service van Molecaten Verkoop. Het verkoopteam begeleidt op enthousiaste en vakkundige wijze het gehele aankoop- en plaatsingsproces van een nieuw chalet of stacaravan voor bestaande gasten (op zoek naar vervanging) én nieuwkomers. Wij lichten de mogelijkheden graag toe en ontvangen je graag ter inspiratie op één van onze showterreinen.

Lees meer over Molecaten Verkoop

* Deze informatie is te bekijken met Adobe Acrobat. Als dit programma niet op jouw computer aanwezig is kun je het hier downloaden.