U bent hier:  Home De Koerberg Animatie Highlights

Highlights animatieprogramma Molecaten Park De Koerberg

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Woensdag 18 juli 2018

Cajon workshop
In deze percussie workshop, die veel overeenkomsten vertoond met Afrikaans trommelen op de djembé, leren de deelnemers gezamenlijk een swingend Braziliaans ritme spelen op de cajon.

Zaterdag 21 juli 2018

Burgemeester van Buiten
Met het BeleefBuitenAtelier reist de Burgemeester van Buiten door het land om kinderen weer te laten genieten van ouderwets buitenspelen en daarnaast kunnen zij meedoen aan leuke workshops.

Dinsdag 24 juli 2018

Archery Tag
Archery Tag is een spel met echte bogen en speciale pijlen met een zachte schuimpunt. De teams strijden om de overwinning door als eerste alle vier de doelen uit de target van de tegenstander te schieten of alle tegenstanders te ‘taggen’.

Dinsdag 31 jul 2018

Timmerfestijn
Gewapend met alle benodigde materialen gaan de kinderen aan de slag om een mooi bouwwerk te maken van hout. Timmeren met echte hamers en spijkers, schuren, vijlen en druk aan de gang met houtlijm.

Donderdag 2 augustus 2018

Spooktocht
Een spooktocht vol enge figuren en angstaanjagende karakters die je de stuipen op het lijf jagen... Een spannende tocht om niet te willen missen!

Donderdag 9 augustus 2018

Fun4all
Fun4all verzorgt clinics met verschillende sporten zoals basketbal, voetbal en American Football. De spelletjes en oefeningen zijn laagdrempelig zodat ouderen, ouders en kinderen sportief met elkaar aan de slag kunnen. Ook voor de toeschouwers is het een ware happening om mee te maken.

Vrijdag 10 augustus 2018

Schuimparty
Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Donderdag 16 augustus 2018

Lasergame Arena
Het plezier van schieten is compleet veilig én leuk in de Lasergame Arena waar de avonturier onder vuur wordt genomen in een waanzinnig mysterieuze omgeving!

Zaterdag 18 augustus 2018

Bubble Balls
Bubble Ball is de nieuwste aanwinst op het gebied van sport en recreatie. Bestaande of nieuwe spellen krijgen een extra dimensie met de Bubble Ball.