U bent hier:  Home De Koerberg Animatie Highlights

Highlights animatieprogramma

Bekijk de highlights van het animatieprogramma op Molecaten Park De Koerberg

Highlights zomervakantie

Exacte data van de highlights volgen later.

Cajon workshop
In deze percussie workshop, die veel overeenkomsten vertoond met Afrikaans trommelen op de djembé, leren de deelnemers gezamenlijk een swingend Braziliaans ritme spelen op de cajon.

Schuimparty
Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Timmerfestijn
Gewapend met alle benodigde materialen gaan de kinderen aan de slag om een mooi bouwwerk te maken van hout. Timmeren met echte hamers en spijkers, schuren, vijlen en druk aan de gang met houtlijm.

Burgemeester van Buiten
Met het BeleefBuitenAtelier reist de Burgemeester van Buiten door het land om kinderen weer te laten genieten van ouderwets buitenspelen en daarnaast kunnen zij meedoen aan leuke workshops.

Henk Pieterse
Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Bubble Balls
Bubble Ball is de nieuwste aanwinst op het gebied van sport en recreatie. Bestaande of nieuwe spellen krijgen een extra dimensie met de Bubble Ball.

Archery Tag
Archery Tag is een spel met echte bogen en speciale pijlen met een zachte schuimpunt. De teams strijden om de overwinning door als eerste alle vier de doelen uit de target van de tegenstander te schieten of alle tegenstanders te ‘taggen’.