Evenementenkalender in de omgeving van Molecaten Park Rondeweibos

Bekijk alle evenementen in de omgeving

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op de Zuid-Hollandse Eilanden? Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

oktober 2023

Elke zaterdag

Weekmarkt Hellevoetsluis, Hellevoetsluis

Een grote gezellige markt, elke zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur, bij het winkelcentrum de Struytse Hoeck in Hellevoetsluis met een breed aanbod aan producten zoals o.a. kleding, bloemen, verse groenten, kaas, noten, vis en diverse andere leuke en lekkere artikelen.

Lees meer >
Elke dinsdag en zaterdag

Weekmarkt Spijkenisse, Spijkenisse

Een gezellige weekmarkt, elke dinsdag en zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur, in het centrum van Spijkenisse met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke woensdag

Weekmarkt Oostvoorne, Oostvoorne

Een gezellige weekmarkt, elke woensdag van 8:00 tot 15:00 uur, op het Dorpsplein van Oostvoorne met een breed aanbod aan producten zoals o.a. kleding, verse groenten, noten, kaas en vis.

Lees meer >
Elke woensdag

Weekmarkt Zuidland, Zuidland

Een gezellige markt, elke woensdag van 9:00 tot 15:00 uur, in het centrum van Zuidland met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke vrijdag

Weekmarkt Heenvliet, heenvliet

Een gezellige markt, elke vrijdag van 9:00 tot 15:00 uur, in het centrum van Heenvliet met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke vrijdag

Weekmarkt Rockanje, Rockanje

Een gezellige markt, elke vrijdag van 9:00 tot 15:00 uur, in het centrum van Rockanje met een breed aanbod aan producten zoals kleding, verse groenten en diverse leuke artikelen.

Lees meer >
Elke donderdag

Weekmarkt Zwartewaal, Zartewaal

Elke donderdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Wilhelminalaan in Zwartewaal. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 14:00 uur en eindigt om 18:00 uur.

Lees meer >
Elke zaterdag en zondag

Bezoek Molen de Hoop, Hellevoetsluis

De molenaar staat elk weekend op zaterdag en zondag van 12:00 tot 16:00 uur klaar om uitleg over molen de Hoop en alle molens van Nederland te geven. De molen is ook open als de blauwe wimpel uithangt en op afspraak!

Lees meer >
5 t/m 7 oktober

Magisch Heenvliet, Heenvliet

Een betoverde vijver, dansende bomen, een haardvuur en een kasteel dat tot leven komt, maar ook het vliegerfestival en de eurobruggen komen op een voorbij. Dit alles is te zien van 19:00 tot 23:30 uur tijdens Magisch Heenvliet, een spectaculaire lichtshow, op landgoed Ravesteyn in Heenvliet. Wandelend door de prachtige tuin wordt u getrakteerd op een unieke beleving van licht, geluid en beeld. De ruïne wordt het hoogtepunt in een indrukwekkende show waar zowel het verleden als het heden centraal staan. Door toepassing van bijzondere effecten en muziek ontstaat er een verrassend mooi schouwspel voor jong en oud.

Lees meer >
26 t/m 31 oktober

Kermis Brielle, Brielle

Ook dit jaar zal, dagelijks van 19:00 tot 23:00 uur geopend, de kermis neerstrijken op haar vertrouwde locatie op het parkeerterrein naast de Jumbo supermarkt. Er zijn allerlei soorten attracties die de bezoekers volop kermisplezier zullen bieden.

Lees meer >
27 oktober

Halloween Spooktocht, Brielle

Deze enge halloweenspooktocht loopt om 18:45 uur met een grote stoet vanaf de Markt door de binnenstad van Brielle. Onderweg zijn er snoepjes voor de kids en is er van alles te zien en te beleven. De optocht eindigt weer bij het beginpunt, waar de prijsuitreiking is door de jury, daarna volgt er een spetterend feestje met een DJ.

Lees meer >