U bent hier:  Home Rondeweibos Animatie Highlights

Highlights animatieprogramma

Bekijk de highlights van het animatieprogramma op Molecaten Park Rondeweibos

Highlights zomervakantie

Exacte data van de highlights volgen later.

Timmerfestijn
Gewapend met alle benodigde materialen gaan de kinderen aan de slag om een mooi bouwwerk te maken van hout. Timmeren met echte hamers en spijkers, schuren, vijlen en druk aan de gang met houtlijm.

Fun Workout met Sam
Sam is actief, enerverend, gezellig, hyper, communicatief, kindvriendelijk en vol passie in zijn activiteiten. De hyperactieve Sam weet zonder problemen de aandacht van de kids te krijgen. Maar dat niet alleen, ook de ouders krijgen een taak tijdens zijn workouts.

DJ Battle
De DJ-Battle is een creatieve en muzikale DJ-workshop voor iedereen die altijd al eens heeft willen ‘deejayen’.

Springkussenspektakel/zeskamp
Een dag vol met springkussens waar iedereen lekker op los kan springen.

Henk Pieterse
Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Schuimparty
Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Bennie Galos Muziekquiz
Bennie Galos is al jarenlang superfan van Linda de Mol's "Ik hou van Holland" en heeft hier zijn eigen draai aan gegeven.

Rogier de Avonturier
Rogier de Avonturier is een gek en energiek persoon. Van zijn avonturen discoshow tot voorstellingen met goochelen… Niks is hem te gek!

16 augustus 2018

Spooktocht
Een spooktocht vol enge figuren en angstaanjagende karakters die je de stuipen op het lijf jagen... Een spannende tocht om niet te willen missen!