Highlights animatieprogramma Molecaten Park Rondeweibos

Activiteiten waar jouw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2024 heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. We hebben de highlights op een rijtje gezet. 

Foto Magic Circus

The Magical World of Magic

Zondag 14 juli

Een 1,5 uur durende circusshow met internationale artiesten, zorgt voor een unieke ervaring voor jong en oud. 
Beleef met ons de magie van dit circus! Voor meer informatie kan je terecht bij het animatieteam of bij de circus kassa/tent.
Foto Geer Natuurbeheer

Geer van Natuurbeheer

Woensdag 17 juli 

Tijdens dit mobiele en educatieve spelprogramma neemt onderzoeker Gerard de Vos kinderen mee op een quiz-expeditie rond de wereld. Samen ontdekken ze alles over dieren, insecten, bomen, planten en wat je kunt doen om beter met de aarde om te gaan!
Foto Voetbal dart

Voetbal Clinic

Woensdag 24 juli

In deze voetbalclinic worden allerlei skills en trucs gedaan, die je kan gebruiken bij het voetballen. In verschillende groepen ga werken aan je techniek en uithoudingsvermogen.
Foto Qui Vive Summervibes

Qui Vive: Summervibes

Zaterdag 27 juli

Een nieuwe zonnige vakantiespecial die zorgt voor veel spring- en waterplezier! Leer surfen op ons Rodeo Surfboard; trotseer de fictieve golven en probeer te blijven staan. Daarna koel je lekker af op de buikschuifbaan.
Foto Pretparade Wally

Wally's pretparade

Donderdag 1 augustus

Wally, zelf eigenlijk nog een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan en weet met zijn spontane grappige show de kinderen in alle leeftijdsgroepen te vermaken. De show is zeer interactief, dus betekent dat alle kinderen mee kunnen zingen en dansen.
Foto Qui Vive Crazy Circus Show

The Crazy Circus show

Zaterdag 3 augustus

Deze one man show vol circus- en variétéacts is een spectaculaire ervaring voor jouw gasten. Jongleren, acrobatiek en bijzondere fietsen passeren de revue. Evert van Asselt combineert deze disciplines met veel comedy wat zorgt voor een unieke show voor jong en oud.
Foto Hippe Jongens

Hippe Gasten

Zondag 4 augustus

De Hippe Gasten komen in hun Amerikaanse schoolbus een optreden geven. Bij dit optreden wordt er voor jong en oud een divers scala aan muziek gespeeld.
Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Woensdag 7 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!
Foto Kangoojump

KangooJumps

Zaterdag 10 augustus

Een absolute trend zijn de KangooJumps. In een speelveld wordt basketbal op een geheel eigen ludieke wijze gespeeld. Trek de KangooJumps (schoenen met springveren eronder) aan en jump naar de basket van de tegenstander. Speel de bal over, stuiter naar de overkant en scoor! 
Foto Graffiti Spuiten

Graffiti Workshop

Dinsdag 13 augustus

Op echte doeken gaan we met je naam, iets gaafs maken! Tijdens deze workshop worden de uniekste creaties in graffiti gemaakt!
Foto Techniek4kids

Techniek4Kids

Donderdag 15 augustus

Hoe cool! Bij deze activiteit is er een techniekkar aanwezig, waarbij er gekozen kan worden uit diverse activiteiten. De kinderen kunnen aan het solderen, timmeren of aan de slag met het glas graveren.