U bent hier:  Home Rondeweibos Animatie Highlights

Highlights animatieprogramma Molecaten Park Rondeweibos

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Donderdag 3 mei 2018

Timmerfestijn
Gewapend met alle benodigde materialen gaan de kinderen aan de slag om een mooi bouwwerk te maken van hout. Timmeren met echte hamers en spijkers, schuren, vijlen en druk aan de gang met houtlijm.

Zaterdag 14 juli 2018

Rogier de Avonturier
Rogier de Avonturier is een gek en energiek persoon. Van zijn avonturen discoshow tot voorstellingen met goochelen… Niks is hem te gek!

Donderdag 19 juli 2018

Springkussenspektakel/zeskamp
Een dag vol met springkussens waar iedereen lekker op los kan springen.

Zaterdag 21 juli 2018

Zeelessen
Een spannende, leerzame natuurexpeditie voor kinderen én volwassenen over het strand.

Donderdag 26 juli 2018

Kindermusical
Wie wil er nou niet in de spotlights staan? Stralen op het podium als Sneeuwwitje, Alladin of de Leeuwenkoning. Ook dit jaar zal er weer een kindermusical te bewonderen zijn waar de kinderen aan kunnen deelnemen en ouders weer volop van kunnen genieten.
 

Dinsdag 31 juli 2018

Henk Pieterse
Op een speelse manier worden de beginselen van het basketbal bijgebracht, door ex-basketbalprof en 101-voudig international Henk Pieterse. Met een grote dosis humor en veel muziek worden de kinderen in rap tempo een unieke reeks aan oefeningen voorgeschoteld.

Donderdag 2 augustus 2018

Kinderplaybackshow
Een kindershow waarbij alle kinderen de kans krijgen om als idool te schitteren op het podium! Deze gezellige avond vol muziek is zowel voor de kinderen als voor de ouders heerlijk genieten.


 

Zaterdag 4 augustus 2018

Kidz-DJ
Met een kinder/discoshow gevuld met muziek en een heleboel spelletjes, zorgt de Kidz-DJ voor een spetterend feest voor kinderen. Natuurlijk kunnen ook de ouders met de voetjes van de vloer!

Zaterdag 11 augustus 2018

DJ Workshop
Deze DJ-workshop is een creatieve en muzikale clinic voor iedereen die altijd al eens heeft willen ‘deejayen’.

Zondag 12 augustus 2018

Schuimparty
Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Dinsdag 14 augustus 2018

Wally's Pubquiz

Een heerlijk uurtje vertier met deze muzikale pubquiz. 
Zing lekekr mee met de Hollandse hits en tussendoor komen de vragen op u af over showbizz, muziek of sport. 
Je kun meespelen gezellig met zijn tweëen of met een groep en de winnaar gaat er met een leuke prijs vandoor. Feest, gezelligheid en spelshow. Kortom, alles zit in deze muzikale Pubquiz.

Donderdag 16 augustus 2018

Spooktocht
Een spooktocht vol enge figuren en angstaanjagende karakters die je de stuipen op het lijf jagen... Een spannende tocht om niet te willen missen!

Zaterdag 18 augustus 2018

Schuimparty
Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!