Huren of kamperen op Molecaten Park Rondeweibos

Huren of kamperen in Rockanje, Zuid-Hollandse Eilanden

Met een verblijf in een chalet ervaart u het gemak van huren met de sfeer van kamperen. Het wordt genieten op onze camping aan zee! Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

De huurcaravans van Rondeweibos staan opgesteld in laantjes en hebben allemaal een terras met privacy. Huisdieren zijn toegestaan.

Bekijk & boek

'Glamping' aan zee! Kom verblijven in één van onze trendy en luxe kampeer cabins. De kampeer cabin heeft de sfeer van een tent, maar biedt alle comfort en luxe van een cabin.

Bekijk & boek

Het kampeerterrein is opgedeeld in kleine veldjes met comfortplaatsen. U kampeert er heerlijk tussen het groen. De speeltuin of het zwembad is nooit ver weg. Huisdieren welkom!

Bekijk & boek

Plannen voor een campervakantie door Nederland of op doorreis naar Engeland? Op Rondeweibos kampeert u op een knus veld met verharde camperplaatsen. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek
Comfortplaats kamperen Molecaten Park Rondeweibos 06

Houdt u ervan om lekker lang te kamperen op een camping? Geniet van een voordelig lang kampeerarrangement in het voor- of najaar op camping Rondeweibos. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Met een seizoenplaats op Molecaten Park Rondeweibos kampeert u het hele kampeerseizoen lang op een prachtige plek aan zee. Huisdieren toegestaan.

Bekijk & boek

Voor wie buitengewoon wil genieten van de omgeving en elkaar; kies voor een vaste staanplaats op Molecaten Park Rondeweibos. Met een eigen tweede thuis geniet u maximaal van uw vrije tijd!

Meer info
Molecaten Park Rondeweibos 04 chalet Nachtegaal

Nu direct weg? Vind hier uw last minute vakantie of weekendje weg naar Molecaten Park Rondeweibos aan de Zuid-Hollandse kust.

Bekijk & boek
Omgeving Rockanje 04 strand

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties of feestdagen! Kies uw vakantieperiode en huur een leuke accommodatie of kom kamperen met uw eigen caravan of tent.

Bekijk & boek
Molecaten logo

Rondeweibos

Schapengorsedijk 19

3235 LA Rockanje